Gorbo a jeho cierna mamba-SOLD a nova cierna perla
Re: Gorbo a jeho cierna mamba OPC XENONY
A dufam ze ste nahrali do toho cidla aj spravny INDEX Code, a spravili kalibraciu a nastavenie svetlometov.. 

Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
Neuč orla lítat 

Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Pozeram,ze to tu Vojta napisal vsetko za mna
Vojto je fakt odbornik a clovek na spravnom mieste.
Inac v nedelu prebehla vymena prednych podbehov a veci tym spojene.
Dneska bola aj vymazana chyba airbagu.Zato tiez dakujem Vojtovi.Sice mam aj ja diagnostiku,ale akosi prestala somnou kamaradit.Hlasilo mi to vysoky odpor v airbagu co je vo volante.Kruzok som si druhy kupil,ale zatial stacilo rozobratie a precistenie.Tak kruzok zostava v zalohe.Zajtra idem na prelestenie xenonov,tak hodim foto.

Vojto je fakt odbornik a clovek na spravnom mieste.
Inac v nedelu prebehla vymena prednych podbehov a veci tym spojene.
Dneska bola aj vymazana chyba airbagu.Zato tiez dakujem Vojtovi.Sice mam aj ja diagnostiku,ale akosi prestala somnou kamaradit.Hlasilo mi to vysoky odpor v airbagu co je vo volante.Kruzok som si druhy kupil,ale zatial stacilo rozobratie a precistenie.Tak kruzok zostava v zalohe.Zajtra idem na prelestenie xenonov,tak hodim foto.
Akurat som sa vratil s prelestenia.Doma by som to takto nespravil.Podla mna je vysledok o 70%lepsi ako to bolo predtym.Zas sa mi fotky podarilo nahrat v opacnom poradi ako som chcel 

Re: Gorbo a jeho cierna mamba OPC
Gorbo, zvaž opravdu to co jsi tady kdysi napsal! Ve předu Xenony a vzadu pomeranče? Když už ne LED diodové, tak ty "PO"Facelifotové bych už tam měl. Všera jsem se opět brouzdal na Bazoši, a obě ty světla "PO"Facelifotové tam někdo nabízí za 800.-/ks a má obě jako nové.Gorbo1 píše:Orandzada zostane,a zatial sa nebude nic pritmavovat

ASTRA LA VISTA
Neboj Cobein.Daaaavno som to zvazil a este daaaaavnejsie tam mam svetla s cirou smerovkou 

Tak to mi spadl šutrák ze srdce! Ty světla s pomerančem se na OPC opravdu nehodí
.

ASTRA LA VISTA
Dneska som isiel do prace a aj z prace autom.A to len z toho dovodu,aby som vyskusal,ako svietia xenony v noci.A musim povedat,ze to je pecka 

Kedze uz su xenony na mieste,tak som sa rozhodol,ze bude aj denne svietenie ala TOMINO OPC.Dufam,ze prepaci,ze som pouzil jeho zafu ako predlohu.A hlavne dik patri clenovi pod nickem Pajak7
.Dik chlape 

Jaké světla jsi kupoval, máš nějaký odkaz na ně? 

______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Odpovím za Michala světla jsou to tahle:
http://www.a1racing.cz/exterier/4-led-k ... -2x6-5-cm/
ale nevím odkud je měl Michal .
Každopádně to byla super lehká montáž a provedení ,materiál je super na tech světlech .
Já sám mám podobná z Aukra
http://aukro.cz/led-svetla-pro-denni-sv ... 21287.html
ale ty nejsou tak propracovaná jako ty co má Michal .
Jinak Michale nemáš zač rád jsem pokecal a děkuji za příchytky ,hned jsem pár umístil.

http://www.a1racing.cz/exterier/4-led-k ... -2x6-5-cm/
ale nevím odkud je měl Michal .
Každopádně to byla super lehká montáž a provedení ,materiál je super na tech světlech .
Já sám mám podobná z Aukra
http://aukro.cz/led-svetla-pro-denni-sv ... 21287.html
ale ty nejsou tak propracovaná jako ty co má Michal .
Jinak Michale nemáš zač rád jsem pokecal a děkuji za příchytky ,hned jsem pár umístil.

Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
Pavel to napisal spravne.Ja som ich kupil v Kelly.Su to presne tieto: http://www.autokelly.cz/Product/DO-SJ-2 ... 6;40109561
Priprava na dovolenku vrcholi
V piatok este pribudne stresny box a v sobotu vyrazame 

Tak sme sa vsetci vratili z dovolenky.Dohromady sme najazdili cca 2500km.Zafa posluchala,asi vie,ze dostane darcek
Jedine co ma znervoznovalo,ze mi na zaciatku dovolenky zase zacal svietit airbag.Tak som si objednal opat kruzok pod volant/predajca mi nan dal zaruku/ a dufam,ze mam na dlhsiu dobu po starostiach.

Jedine co ma znervoznovalo,ze mi na zaciatku dovolenky zase zacal svietit airbag.Tak som si objednal opat kruzok pod volant/predajca mi nan dal zaruku/ a dufam,ze mam na dlhsiu dobu po starostiach.
Hmm., to je divné. Každopádně jsi Gorbo odjezdil celou dovolenou bez AIRBAGů víš to? Když se ti rozsvítí kontrolka, tak to znamená že je v systému problém a AIRBAGy jsou vyřazeny. Alespoň tak mi to kdysi vysvětlil jeden "rádoby" mechanik přes OPELy.
ASTRA LA VISTA