Ahoj. Nemas nahodou odkaz na ty tmave na stribrne? Rad bych to videl...ty tmave jsou v akci tak protomilde11 píše:právě, že jsem na stříbrné ty tmavé viděl a nevypadalo to nejlíp, proto tam přišly tyhle
Cira optika
- Reklama

- 
				pepca

Zadní tuningové světlomety Opel Astra G 3/5dv. --rok výroby 98- ** chromové
Cena s DPH[19%]: 3330 Kč/sada,jejda nějak se nedaří ten odkaz,ještě jeden pokus
No tak ty světla znám až moc dobře, protože spolubydlící je má na Astře a také stříbrné.... Nevypadají vůbec špatně, vše jde zapojit.pepca píše:zdravím,rád bych slyšel něčí názor na jedny zadní světla ze široké nabídky www.autodoplnky.cz jedná se o lampy za 3330KČ jen nevím zda tam půjde vše zapojit,a zda to projde na stk,díky Objednací kód: DL OPR04
Cena s DPH[19%]: 3330 Kč/sada,jejda nějak se nedaří ten odkaz,ještě jeden pokushttp://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=1
no tak odkaz na obrázek nějak nejde,to mně štve,chtěl jsem je ukázat
Ale jelikož se ti podle mého názoru líbí chrom, tak ti je vřele doporučuji...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. 
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

- 
				pepca

SyncMaster píše:No tak ty světla znám až moc dobře, protože spolubydlící je má na Astře a také stříbrné.... Nevypadají vůbec špatně, vše jde zapojit.pepca píše:zdravím,rád bych slyšel něčí názor na jedny zadní světla ze široké nabídky www.autodoplnky.cz jedná se o lampy za 3330KČ jen nevím zda tam půjde vše zapojit,a zda to projde na stk,díky Objednací kód: DL OPR04
Cena s DPH[19%]: 3330 Kč/sada,jejda nějak se nedaří ten odkaz,ještě jeden pokushttp://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=1
no tak odkaz na obrázek nějak nejde,to mně štve,chtěl jsem je ukázat
![]()
Ale jelikož se ti podle mého názoru líbí chrom, tak ti je vřele doporučuji...
- 
				pepca

Kód: Vybrat vše
já koukal i na jiné zásilkovky,ale někde jsou tyto levnější přehnaně drahýKód: Vybrat vše
jen mně mrzí,že když jsem to zkopíroval,že se to neukáže i s tím obrázkemKód: Vybrat vše
jinak jak jsi je našel?ty co já myslím,tak ty jediný jsou vyfocený na autě,tedy tady na té nabídce,doufám,že mluvíme o stejných,Kód: Vybrat vše
jo a co ta homologace?nebo si mám nechat ty původní a vždy to před stk přehazovat?a jestli dobře chápu,tak se to normálně opět zapojí do těch svorek bez přehazování drátů?My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. 

- 
				pepca

- 
				pepca

- 
				pepca

A já jsem si myslel, že vedle tebe stál Princ William 

Pokud se ti líbí, tak se neohlížej na ostatní, protože každý má jiný vkus, takže se těžko každému zavděčíš

Můj vkus je mít v zadu tmavé lampy
 , ale jelikož už máš plno chromu na autě, tak by byla blbost si dát tmavá světla 

Pokud se ti líbí, tak se neohlížej na ostatní, protože každý má jiný vkus, takže se těžko každému zavděčíš
Můj vkus je mít v zadu tmavé lampy
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. 

- 
				pepca

SyncMaster píše:A já jsem si myslel, že vedle tebe stál Princ William![]()
Pokud se ti líbí, tak se neohlížej na ostatní, protože každý má jiný vkus, takže se těžko každému zavděčíš![]()
Můj vkus je mít v zadu tmavé lampy, ale jelikož už máš plno chromu na autě, tak by byla blbost si dát tmavá světla