alespon podsvitit panel z kilakama a tohle..jen ty 3x tusim zarovky...tam jsou co jsem videl u nekoho rozebranej panel
 alespon podsvitit panel z kilakama a tohle..jen ty 3x tusim zarovky...tam jsou co jsem videl u nekoho rozebranej panel  ALE
 ALE  jelikoz tudiz a protoze sem tlama a mam jeste jiny plany tak to musi pockat
 jelikoz tudiz a protoze sem tlama a mam jeste jiny plany tak to musi pockat  Snad to zvladnu no pak
 Snad to zvladnu no pak 
 alespon podsvitit panel z kilakama a tohle..jen ty 3x tusim zarovky...tam jsou co jsem videl u nekoho rozebranej panel
 alespon podsvitit panel z kilakama a tohle..jen ty 3x tusim zarovky...tam jsou co jsem videl u nekoho rozebranej panel  ALE
 ALE  jelikoz tudiz a protoze sem tlama a mam jeste jiny plany tak to musi pockat
 jelikoz tudiz a protoze sem tlama a mam jeste jiny plany tak to musi pockat  Snad to zvladnu no pak
 Snad to zvladnu no pak 

..... a tahhle vypadá prosvětlovací plato co rozvádí světlo - pravá strana
 ..... a tahhle vypadá prosvětlovací plato co rozvádí světlo - pravá strana 
 Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
  o)
 o) Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... Jinak fotky dodám nejspíš večer...
  Jinak fotky dodám nejspíš večer... Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....Jj, já už viděl;)) a....super;)Frydex píše:Tak jsem se taky zbláznil a od Cobeina jsem koupil nárazník LUMMA. Chtěl jsem se lišit a tak jsem do něj nacpal (zase za pomocí Cobeina) mlhovky z Octavie II. Jak to dopadlo můžete posoudit sami, už za 14 dní na Mega srazuJinak fotky dodám nejspíš večer...

MůjZigi píše:Já taky viděl, dobrý
 a kde ?
  a kde ?  
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... Tak jdu přidat fotky... za chvíli tu jsou.
  Tak jdu přidat fotky... za chvíli tu jsou. Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |