no to je fakt k nastvani... ale zase je to jen plast ten klidne precka i zimu ale kdyz uz bude namichana barva na zadni bok a naraznik tak je zase skoda to nenastrikat....Sweet píše:Takže mě teď čeká nejen oprava zadního levýho blatníku (a že ten je u coupátka dost velikej) a nárazníku, ale teď i prední náratník. Naštěstí jde jen o barvu.
Sem myslel, že mně trefí
- Princ William
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
4 Radoš 92: Něco podobného se mě stalo včera ráno, jsem příšel k autu a taky jsem valil oči... Jsem si říkal že je to bude v p***li, protože na pohled to vypadalo že mě to též někdo objel klíčem ( ale z předního blatníku na dveře )... Tak jsem na to sáhnul rukou a ono to zmizelo
Takže pro ostatní, až někdy příjdete k autu a uvidíte lehký rýhanec, tak se nejdřívě ujistěte že to není pavučina
Jo a všimnul jsem si že si naše Astra pěstuje zelené pavouky, taky se vám toto stává

Takže pro ostatní, až někdy příjdete k autu a uvidíte lehký rýhanec, tak se nejdřívě ujistěte že to není pavučina
Jo a všimnul jsem si že si naše Astra pěstuje zelené pavouky, taky se vám toto stává
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Takže jsem dnes přišel k autu a na zadním levým blatníku 25 cm rejha, zřejmě od včerejšího večera v Letňanech u Tesca jak si někdo o mně ulomil zrcátko který muselo vyskočit až u zadní lampy
. Zkoušel jsem to dostat dolů Tempopastou, ale moc to nejde jelikož je to dost hluboko a až z toho dostanu tu barvu, či co to je, tak tam stejně bude tlakem změněnej lak
. No prostě bych vraždil, parkování u nákupního centra je za trest 
Mobil : 602318645
-
pepca
http://www.stream.cz/video/8/17401-nasrane-ridicky
njn tesco letnany, jelikoz bydlim pres ulici tak vim jak to tam vypadaDefender píše:Takže jsem dnes přišel k autu a na zadním levým blatníku 25 cm rejha, zřejmě od včerejšího večera v Letňanech u Tesca jak si někdo o mně ulomil zrcátko který muselo vyskočit až u zadní lampy. Zkoušel jsem to dostat dolů Tempopastou, ale moc to nejde jelikož je to dost hluboko a až z toho dostanu tu barvu, či co to je, tak tam stejně bude tlakem změněnej lak
![]()
. No prostě bych vraždil, parkování u nákupního centra je za trest
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
No takže dneska supr Mikuláš, teď mi volal Jeník Oplík z Kadet Clubu, že viděl moje auto, jak se mu houpá na kabelech levý zrcátko
.
Já bych se z toho pos..l, takže teď studuju v příručce jak na to, jak ho demontovat a nějak rozumně poslepovat, jelikož zítra odpoledne mám cestování habakuk a na vrakáči po telefonu si řekli 1800 kaček a to před vánocema.
Ale k věci, co jsem v tý tmě viděl, tak jsou uvnitř ulámaný ty plastový spojky, co drží pohromadě ten vnější trojůhelníkovej plast a zrcátko, ale hlavně je ulomený to lůžko, na kterým to drží a dá se zklopit, jinak je stále elktricky ovladatelný a ještě furt vyhřívá
. Nevím jestli mne někdo zrovna teď pochopí co píšu, adrenalin mi vzteky stříká i z uší
Díky včem za rady a kdyby někdo mněl celý zrcátko, třeba i bez toho zrcadla, který mám naštěstí v poho, tak napište, nebo brnkněte, díky !!!!
602318645
Já bych se z toho pos..l, takže teď studuju v příručce jak na to, jak ho demontovat a nějak rozumně poslepovat, jelikož zítra odpoledne mám cestování habakuk a na vrakáči po telefonu si řekli 1800 kaček a to před vánocema.
Ale k věci, co jsem v tý tmě viděl, tak jsou uvnitř ulámaný ty plastový spojky, co drží pohromadě ten vnější trojůhelníkovej plast a zrcátko, ale hlavně je ulomený to lůžko, na kterým to drží a dá se zklopit, jinak je stále elktricky ovladatelný a ještě furt vyhřívá
Díky včem za rady a kdyby někdo mněl celý zrcátko, třeba i bez toho zrcadla, který mám naštěstí v poho, tak napište, nebo brnkněte, díky !!!!
602318645
-
ondrazalsky
taky jsem do dneska resil parkovani u marketu atd a musim rict, ze od dveri okolostojicich aut jsem mel jen par beznych odrenin, ale DNESKA rano prijdu k autu (normalni parking mezi panelakama, celkem slusna a klidna cast mesta), a koukam: leve predni dvere, LP blatnik, haupna, PP blatnik a PP dvere poctive ojete klicem a jeste ne jen rovna lajna, ale jakesi cmaranice. a ze na te TMAVEMODRE METLE ty bile cary sviti jak prase. a je to HODNE hluboko, lakyra predbezne po telefonu rekl 1500/dil (komplet do laku), a tedy kdybych to chtel resit vsechno, je to krát 5. jeste se na to prijde v sobotu podivat, co by se dalo delat jineho, ale moc sanci mi nedal... takze seru na to, zamaznu to proste korekcni tuzkou (mozna budu potrebovat 2...) a budu jezdit takhle, na prvni pohled to videt nepujde. a az jednou budu auto prodavat, proste to necham hodit do laku, ale hlavne uz nemusim resit zadnej dalsi skrabanec, odreninu atp picoviny - uz me to nebude stat ani kacku navic. kurvy jsou to. nekdo tady napsal - narod dementu. souhlasim a pridavam: naprosta absence uvedomeni hodnot, majetku, vlastnictvi atd.
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
-
Radoš 92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je prachsrostá závist a s tím nic neuděláme. Já jsem velice, velice slušný a klidný člověk, ale chitit někoho, kdo to udělal mi při činu, tak bych se neznal... Je to největší hnus na světě toto udělat.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Ondro takže taky holt nic jinýho než upřímnou soustrast
, holt sou to šmejdi závistivý a nepřejícný
. A to jak píšeš že chce lakýra 1500 za díl, tak podle mne alespoň nějaká dobrá zpráva, to je hodně levný, mně vzali za díl 2500 a stejně to blbě udělali, takže až zas budu potřebovat lakovat plechy tak se ti s dovolením ozvu se žádostí na kontakt.