rodel99 píše:ja som mal odlomene obidve a verim,ze ani nove by mi nevydrzali dlho tak som si vystrihol presne takeho isteho tvaru z hliniku striekol ich na cierno vyhladil pekne a zanitoval a hotove a viem ze uz nikty z nimi problem nebude ))
tak to je uz krajni reseni Ja myslim ze novy packy co jsem ja vymenil vydrzi dyl nez to auto
rodel99 píše:ja som mal odlomene obidve a verim,ze ani nove by mi nevydrzali dlho tak som si vystrihol presne takeho isteho tvaru z hliniku striekol ich na cierno vyhladil pekne a zanitoval a hotove a viem ze uz nikty z nimi problem nebude ))
Až budeš prodávat astru, vyměním tvoje za moje plastové, nebo ti koupím nove, + doplatek.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Hele, tak prosím prosím, šup sem s návodem jak na to... Mi totiž osvětlení nějakým způsobem nejde, tak bych rovnou udělal tohle....
Navod asi takhle:
napojeni sem provedl na svetlo ktere skryva ( to v prihradce)vypinac tak aby kdyz tu prihradku zavru, tak se mi to zhasne. Mam to napajeny na to svetylko ktery tam je.
Diody mam napojene takto: kazda dioda ma svuj odpor na 12V, mel sem to do serie ale to prasklo. Tak to mam 1 dioda=1 odpor.
Potom sem vyvrtal diry v kastliku. V te sikme casti aby to svitilo hezky ze sikma. Potom sem to pospojoval a vyvedl z toho jednu dvoulinku a tu sem napajel na to svetylko viz vyse.
Dej pozor na +/- diod. Potrebne veci:
diody, pocet dle uvazeni, odpory 1dioda=1odpor,asi metr dvoulinky na pospojovani diod mezi sebou a nasledne napojeni na svetlo v kastliku
diody sem nakoupil velke mnozstvi na aukro.cz a vysla me jedna na asi 2kc i s odporem, dvoulinku elektro.
EDIT: diody maji prumer 5mm, a diry sem delal 4mm. Aby to tam bylo na pevno a nemusel sem to nejak prilepovat.
Kdyby neco ptejte se.
Naposledy upravil(a) adam09 dne 13 srp 2008, 20:09, celkem upraveno 1 x.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
To Adam09:Poslal by jsi mi odkaz na aukro, i na skončenou aukci? Díky.
Jo super, akorád bych je dal z boku, aby mi to nesvítili do ksichtu, když tam něco hledám, ale osvětlovalo to přihrádku. Viz moje přihrádka ve středovém panelu
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
to neni potreba tadle je nize a je daleko od toho aby te oslnovala. Kdyz sedim jako ridic tak vubec diody nevidim. Prave naopak bych rekl ze diody ktere budou na prave strane na tom boku ze by te oslnovaly.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]