Zapojenie autorádia VDO DAYTON CD 4526

Vše o zapojení repro, radia atd..
Marky

Příspěvek od Marky »

A mas to zklalibrovano dle navodu? Ja jsem to asi 2x kalibroval a zesiluji mi to driv, tusim uz nekde kolem 80km/h . S tou skokovitosti ted nevim, ale asi jo, zesiluje se to pri urcitych rychlostech. Zkus treba take snizit stupen toho zesileni S-VOL, treba me ten 3-4ty stupen zrovna nevyhovoval, protoze ten skok je opravdu moc razantni. Jo a take stupen zesileni LOUD mam nastaven na LOW nebo MID (ted nevim), aby to bylo plynulejsi zesilovani ovladacim koleckem hlasitosti.
Me osobne se libi, ze si vsechno muzu nastavit tak jak mi to vyhovuje a jsem spokojen :D .
Reklama

medva1

Příspěvek od medva1 »

Marky píše:A mas to zklalibrovano dle navodu? Ja jsem to asi 2x kalibroval a zesiluji mi to driv, tusim uz nekde kolem 80km/h . S tou skokovitosti ted nevim, ale asi jo, zesiluje se to pri urcitych rychlostech. Zkus treba take snizit stupen toho zesileni S-VOL, treba me ten 3-4ty stupen zrovna nevyhovoval, protoze ten skok je opravdu moc razantni. Jo a take stupen zesileni LOUD mam nastaven na LOW nebo MID (ted nevim), aby to bylo plynulejsi zesilovani ovladacim koleckem hlasitosti.
Me osobne se libi, ze si vsechno muzu nastavit tak jak mi to vyhovuje a jsem spokojen :D .
no zkus si tu kalibraci otestovat ( i když nevim jestli to tenhle typ radia umí) nastavíš si horní hranici alarmu pro rychlost...třeba 80km/h a rozjedeš se autem na 80km/h no a radio alespoň moje začne hlásit překročení maximální hranice pro alarm tím zjistíš že impulzy od tachometru jsou okay a že radio funguje normálně......PS: mě to zesilování taky funguje krásně plynule už někde na 50km/h
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
medva1

Re: VDO Dayton radio 2304 + AC7408

Příspěvek od medva1 »

Takmerstarec píše:
Marky píše: PS: a zesilovani dle rychlosti Ti funguje?
Ano to funguje. Je to ale skokovite, nie spojite, asi pri rychlosti 108 km/hod., z coho som tiez mierne sklamany.
jak jsi zjistil že je to přesně na této rychlosti????
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
Marky

Příspěvek od Marky »

medva1 píše:rozjedeš se autem na 80km/h no a radio alespoň moje začne hlásit překročení maximální hranice pro alarm tím zjistíš že impulzy od tachometru jsou okay a že radio funguje normálně
Tak toto model 2304 neumi :( .
Takmerstarec

VDO Dayton radio 2304 + AC7408

Příspěvek od Takmerstarec »

Marky píše:A mas to zklalibrovano dle navodu? Ja jsem to asi 2x kalibroval a zesiluji mi to driv, tusim uz nekde kolem 80km/h . S tou skokovitosti ted nevim, ale asi jo, zesiluje se to pri urcitych rychlostech. Zkus treba take snizit stupen toho zesileni S-VOL, treba me ten 3-4ty stupen zrovna nevyhovoval, protoze ten skok je opravdu moc razantni. Jo a take stupen zesileni LOUD mam nastaven na LOW nebo MID (ted nevim), aby to bylo plynulejsi zesilovani ovladacim koleckem hlasitosti.
Nekalibroval som, vsetok doterajsi cas pri instalacii som venoval ozivovaniu displeja. Budem to musiet pri troche volneho casu skusit. Dakujem za pripomienku. Navod som prebehol velmi zbezne.
Takmerstarec

Re: VDO Dayton radio 2304 + AC7408

Příspěvek od Takmerstarec »

medva1 píše:
Takmerstarec píše:
Marky píše: PS: a zesilovani dle rychlosti Ti funguje?
Ano to funguje. Je to ale skokovite, nie spojite, asi pri rychlosti 108 km/hod., z coho som tiez mierne sklamany.
jak jsi zjistil že je to přesně na této rychlosti????
Nuz iba tak, ze som nepocul ziadne zosilnenie (manzelka ano, takze ma musite brat starca s rezervou :) ), az pri vacsej rychlosti na dialnici to zacalo ziapat. Potom som to pozoroval viacejkrat na tachometri a tak som zistil, ze to skokovite silne zosilnenie je niekde malo pod 110 km/hod.
Marky

Příspěvek od Marky »

Tu kalibraci mas behem chvilky udelanou jen si musis precist navod a projet se autem tou 50km rychlosti a macknout tlacitka tak jak jsou v tom navodu :wink: .
Odpovědět