Prestriekanie stredového panela

Úpravy od motoru až po plasty

Máte upravený stredný panel?

Áno
19
26%
Nie, mam origo
53
74%

Celkem hlasů: 72

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

milode píše:
sovicka píše:teda promiňte za OT, ale neříkej mi že nášivce airbag věříš - zvlášť když jsou z lidlu...
i u profi firmy bych tomu nevěřil (a dal potahy pod bagy) - ale tohle docela smrdí - v případě nehody -imho ještě horší než kdybys je tam neměl...
To by jsi potom nemohl koupit nic,nehledě na to,že kdybych neřekl odkud jsou,tak nikdo ani nenamítne.Ale pochopitelně pouze doufám,že si nevezmou na triko nějakou habaduru v tom smyslu,že by prodávali něco jiného než propagují na příbalovém letáku.
Prodával jsem v autodílech a autodoplňkách, jezdil k nám přímo výrobce a dodával to i do obchoďáků! Nemůže si dovolit tam napsat že to je na airbag kdyby to nebylo. Stačila by jedna nehoda kdy by díky potahu nevystřelil bag a měl by nejen po živnosti ale asi by šel i do basy takže tohohle bych se asi nebál-
Reklama

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Neříkám že je to všude, ale prostě bych tomu nevěřil - ať už z lidlu, tesca, nebo jakýchkoliv autodoplňků.

Jediné čemu bych v tomto směru důvěřoval je origo opel (který ale kupodivu potahy samotné nedělá), nebo firmám které šijí potahy na míru přesně dle vozu - a díky tomu v astře ten potah nevede přes airbag, ale pod ním...

A s tím že by si šel sednout za to když tě nezachrání bag - ty to mu věříš? Imho u nás by neměl šanci, v Americe možná, ale u nás by se ti každý vysmál... nebo by to byla tahanice na pár let a pak bys dostal směšné odškodné. Jsme přeci v čechách ;)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Teda zpátky k tématu:

Zkoušel jsem stříknout středový panel stejným postupem jako jsem stříkal zbytek plastů na autě - tzn. základ na plast, poté barva, poté bezbarvý lak.

Takže jsem začal - očištění materiálu vodou, lihem, podruhé lihem, vyschnutí a aplikujeme základ na plast - ale co se nestalo? Něco s něčím zreagovalo a základ na plast vytvořil jemné vlnky po celém panelu - když jsem se jich dotknul, tak jsem zjistil, že se jedná o jakousi sloupnutelnou vrstvu... tak jsem se ji pokoušel sloupat, bohužel ne ze všech rohů to šlo, takže výsledkem je úplně zničený středový panel...

chjo, takže v ponděli do bennetcarsu pro jiný :( jen abyste věděli jak to taky může dopadnout, když doufáte že by to mohlo jít bez problémů. :D
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Slag

...

Příspěvek od Slag »

On je ten mizera panel celej potaženej takovou tenkou vrstvičkou "gumy" a rádo se to loupe :evil:
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

už jsem to zjistil :D

no, nicméně když už nemám co ztratit, tak to ještě zkusím něčím přebrousit a uvidíme - ale podle mě ty zákoutí nemůžu přebrousit všechny... chjo ;)
Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian »

S tým loupáním to je pravda. Při koupi auta se mě panel už loupal na plošce pod displejem. Před stříkáním jsem to sloupal co to šlo asi 5x5cm, jemným šmirglen přebrosil, odmastil a stříkl to a na první pohled to není vidět.
Slag

...

Příspěvek od Slag »

Ale na druhej už jo...
Mám něco podobnýho :lol:
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian »

Ale před nástřikem to šlo vidět mnohem víc
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

když už máte stříkání za sebou, nevíte zda je podobná vrstva i na ostatních částech palubky? že bych to přebrousil rovnou velmi tvrdě...

(jako větráky, víko popelníku, rámeček řadičky, prostě vše co se normálně dává do barvy)

jinak po prvním nástřiku to vypadá dobře - jen místy je to trochu hrubší - ale nemám náladu to předělávat, takže až seženu dostatečné množství barvy, tak to dokompletuju a nahodim snad foto ;)
Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian »

Nevím to na sto procent ale myslím si že to bude jenom na tom panelu
Slag

...

Příspěvek od Slag »

Gumovej je jen panel, Sovičko...
Zbytek (od popelníku dozadu) je plast...
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
GraveDigger

Příspěvek od GraveDigger »

Nejaké foto stredového panela. Obrázek
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

GraveDigger píše:Nejaké foto stredového panela. Obrázek
Hochu, tak toto je presna ukazka JAK SE TO NEMA DELAT. je to sileny a divim se ti ze mas jeste odvahu to sem dat.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
shadow

Příspěvek od shadow »

No panečku :roll: Chápu, že každému se líbí něco jiného a každý má právo si svoje auto udělat jak chce, ale tohle někdo provést s mým autem, tak bych byl hodně nepříjemnej. Můj názor - bez urážky majitele - cirkus jako blázen. To radši klasickou černou sériovku :roll: :roll:
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
GraveDigger

Příspěvek od GraveDigger »

milosh píše:
Hochu, tak toto je presna ukazka JAK SE TO NEMA DELAT. je to sileny a divim se ti ze mas jeste odvahu to sem dat.
Tak to hej najmudrejší sú Tý,čo majú obyčajnú Astru-sériovku.Len to je naj,naj,naj.Ty už teda :D vieš ako sa to má robiť. :lol:
Odpovědět