Vybitá baterie
Re: Vybitá baterie
zamknout dálkou a potom teprve vyndat baterku.
A klidně si to před odmontováním baterie vyzkoušej.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- Reklama
chlape čti otázkuspermin píše:zamknout dálkou a potom teprve vyndat baterku.
Pokud se mi vybije baterie,jak mám zamknout auto?
pokud jsi to nechal dojit tak daleko, že ti nejdou ani zámky, tak to jsi střelec.pbrazdil píše:chlape čti otázku
Pokud se mi vybije baterie,jak mám zamknout auto?

potom jedině s druhou baterií, nebo kable od známého. A kdybys uvedl, co máš za vůz,
též by to nebylo na škodu.
Pokud máte zájem jak je to s vybíjenim a dojezdy oken, mám info, kde je problém.
nyní Civic
nyní Civic
V klidu, já už vyndával kolegovi s feldy na kost zmrzlý akumulátorspermin píše: pokud jsi to nechal dojit tak daleko, že ti nejdou ani zámky, tak to jsi střelec.![]()

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Nejsem střelec,ale blbec.Koupil jsem si tu dečku na vyhřívání sedačky,šťávu to bere ze zapalovače a musím to odpojit,ale nějak jsem se zamyslel a po 8 hodinách v práci byla baterka mrtvá.Nešlo to nastartovat ani přes kabely.Jinak mám zafiru,tu novější.Nechtěl jsem to tam psát,protože mi tam jeden admin vždycky napíše ten svúj novej web,kam stejně nikdo nechodí,tak nevím proč se tam budu na něco ptát,když mi tam stejně nikdo neodpoví.spermin píše:pokud jsi to nechal dojit tak daleko, že ti nejdou ani zámky, tak to jsi střelec.pbrazdil píše:chlape čti otázku
Pokud se mi vybije baterie,jak mám zamknout auto?![]()
potom jedině s druhou baterií, nebo kable od známého. A kdybys uvedl, co máš za vůz,
též by to nebylo na škodu.
Pokud máte zájem jak je to s vybíjenim a dojezdy oken, mám info, kde je problém.
A ty na astře-g nemáš čudle??pbrazdil píše:Jo čudle a jaký,ty co bývaj na starých autech na nový nemontujou,bych se neptal kdyby tam byli,další návrh?Janson píše:Třeba zamačkat čudle ručně? a dveře řidiče snad jdou zamknout klíčem i bez elektriky ne? Sice jsem to u Astry ještě nedělal, ale u jiných aut ano. Snad by tam neměl být nějaký zádrhel.

Na astře G normálně čudle jsou, jak psali kluci, zamačkáš, dveře řidiče zamkneš klíčem a kufr taky klíčem. Mechanicky...

END
jo já jsem byl taky rozhozenej,když jsem zjistil,že nemůžu zamknout auto na ulici.Jestli neudělali soudruzi nějakou chybu,nebo je v tom nějakej fígl.
Sežeň si někde od někoho malý olověný akumulátor (třeba z UPS), nebo startovací stanici (třeba startCar) a zamkni auto pomocí této baterie.pbrazdil píše:jo já jsem byl taky rozhozenej,když jsem zjistil,že nemůžu zamknout auto na ulici.Jestli neudělali soudruzi nějakou chybu,nebo je v tom nějakej fígl.
čekal jsem nějakej levnější fígl,ale i to je dobrej nápad,asi budu muset přikoupitAPiK píše:Sežeň si někde od někoho malý olověný akumulátor (třeba z UPS), nebo startovací stanici (třeba startCar) a zamkni auto pomocí této baterie.pbrazdil píše:jo já jsem byl taky rozhozenej,když jsem zjistil,že nemůžu zamknout auto na ulici.Jestli neudělali soudruzi nějakou chybu,nebo je v tom nějakej fígl.
http://www.tvproducts.cz/cz/detail/dilna/Start-Car-4v1
ale to už pak nemusím jen zamykat,tím to i nastartuju.
pbrazdil: Mám to doma. Už to startovalo:
* felicie 1,3
* skútr
* traktor
* forman 1,3
Když vyndávám akumulátor z vozu kvůli nabíjení, používám to jako záložní baterii (kvůli rádiu, centrálu apod.)
* felicie 1,3
* skútr
* traktor
* forman 1,3
Když vyndávám akumulátor z vozu kvůli nabíjení, používám to jako záložní baterii (kvůli rádiu, centrálu apod.)
no, levnější bude, pokud se dostaneš k baterii startovací kable, (vždy se hodí) poprosit souseda a
napojit na ty kable, ale s odpojenou baterií, nestartovat, ale zamknout, předpokládám
že alespoň na 1 klice máš zámek na klíč, jinak by byl problém. Baterii ihned nabít.
PS- to máš auti celou dobu odemknuté
napojit na ty kable, ale s odpojenou baterií, nestartovat, ale zamknout, předpokládám
že alespoň na 1 klice máš zámek na klíč, jinak by byl problém. Baterii ihned nabít.
PS- to máš auti celou dobu odemknuté

nyní Civic
nyní Civic