Astra G vs Fabia
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No fuj Fabii nikdy, neni nad Astru a skodovka, to je opravdu cenovy prepich. Astra ma vetsi kuft a lepsi jizdni vlastnosti atd.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
no céčková corsa je taky dražší než astra...Zigi píše:A je levnejsi!manli2 píše:protože je o třídu vejš....Astra - R@SAG píše:No fuj Fabii nikdy, neni nad Astru a skodovka, to je opravdu cenovy prepich. Astra ma vetsi kuft a lepsi jizdni vlastnosti atd.
Zkurvenej koncern

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
pokud budu chtít auto se slušnou výbavou a motorem nebudu si kupovat malý auto...Luky píše:Prave kdyby to aspon bylo levny, ale Skodovka je draha jak prase a kdyz budes chtit Fabku s nejakym slusnym motorem a vybavou, tak jsem tam za 450 ani nemrknes.Lomikar píše:Já vím že je to hnusný no ale nekup to když to je levný.

no jo ale většina je v těch základních výbavách s 1,2 nebo 1,4 motoremZigi píše:No nekup to,se podivej kolem sebe,kolik jezdi FabiiLuky píše:Prave kdyby to aspon bylo levny, ale Skodovka je draha jak prase a kdyz budes chtit Fabku s nejakym slusnym motorem a vybavou, tak jsem tam za 450 ani nemrknes.Lomikar píše:Já vím že je to hnusný no ale nekup to když to je levný.

Prave kdyby to aspon bylo levny, ale Skodovka je draha jak prase a kdyz budes chtit Fabku s nejakym slusnym motorem a vybavou, tak jsem tam za 450 ani nemrknes.[/quote]
Jsou lidi co výbavu nechtěj a to z jedinýho důvodu.Neuměj ji pak totiž používat.A vím o čem mluvím.Před rokem si totiž rodiče kupovali auto.Jo maj tříválcovýho chrchla bez ničeho (tedy alespoň maj ABS) a stálo to 330 litrů.Když jsem jim říkal že můžou mít Astru z 1,4 za lepší prachy - no jo ale to je Opl a tem má drahej servis.Už to neřeším.
Jsou lidi co výbavu nechtěj a to z jedinýho důvodu.Neuměj ji pak totiž používat.A vím o čem mluvím.Před rokem si totiž rodiče kupovali auto.Jo maj tříválcovýho chrchla bez ničeho (tedy alespoň maj ABS) a stálo to 330 litrů.Když jsem jim říkal že můžou mít Astru z 1,4 za lepší prachy - no jo ale to je Opl a tem má drahej servis.Už to neřeším.
Spousta lidí do bazarovýho nepůjde a vemou raději něco novýho bez výbavy.Luky píše:Dyt o tom mluvim, za 200 mas v pohode Mondeo nebo neco podobnyho.manli2 píše:pokud budu chtít auto se slušnou výbavou a motorem nebudu si kupovat malý auto...
2Zigi: Astra je ve tride s Oktavkou, tak se podivej na ceny starsi Oktavky a Astry.
-
to Gilles
hele udelej to takhle: postav si vedle sebe fabii a astru, prolez si obe, otevri kufry, porovnej prostor, pak se obema projed, uvidis co ti lip sedne. cena je cca stejna, astra je o tridu (nebo aspon o pul tridy) vejs, ale to kazdej zevnitr ani pri jizde nepozna.
jestli budes mit astru v kombiku, tak po otevreni obou kufru vedle sebe stojicich aut bude ROZHODNUTO.
videl jsem par fabii co mely v 30-50tkm uz v haji servo, predni napravu povymenovanou uz skoro 2x atd atd, furt se na nich neco sralo, komfort jizdy neporovnatelne lepsi v astre (a to mam jednu z prvnich...)
jestli budes mit astru v kombiku, tak po otevreni obou kufru vedle sebe stojicich aut bude ROZHODNUTO.
videl jsem par fabii co mely v 30-50tkm uz v haji servo, predni napravu povymenovanou uz skoro 2x atd atd, furt se na nich neco sralo, komfort jizdy neporovnatelne lepsi v astre (a to mam jednu z prvnich...)
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm