Květoslávkova Astra SRi- X20XEV 3dv.

Odpovědět
Princ William

Příspěvek od Princ William »

no to je jedno tak at se pta kdo chce koho chce :D
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Reklama

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken »

no mam tam 195/60/R15 na prednich a na zadních 195/65/R15 to mi tam dali...na prednich jsou polosjete zimni a na zadnich skoro nove letni...ale liťáky mam ve sklepe a jsou to R16 tak se s nema pojede treba trosku lepe...ale vyzdyt my mame stejnej typ motoru mozna i rocnik...tak proc tam je neco jineho..? jo ten muj je dovoz z rakouska...

kuřátko je na tom stejne jako ovecka ...taky je mi 20... 8)
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Ono taky záleží na tom, jak bylo auto jako nový zajetý a kdo s ním a jak jezdil. Pokud někdo zajíždí motor, že ho sotva vytočí a hned řadí, tak mu tím moc neprospěje, katalizátor se zanese sazema a správně nedýchá. Auto pak nejede jak by mohlo. Čas od času to chce "vypálit saze ve výfuku". Nic se ale nesmí přehánět. Jinak tachometr by měl ukazovat víc než auto ve skutečnosti jede.
Princ William

Příspěvek od Princ William »

jak ja rikam chce to obcas vymetat pavouky z vejfukovyho potrubi

jinak mi je tez 20 :D tak koukam ze se tu schazi pouze jeden rocnik :D
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

dj.chicken píše:no mam tam 195/60/R15 na prednich a na zadních 195/65/R15 to mi tam dali...na prednich jsou polosjete zimni a na zadnich skoro nove letni...ale liťáky mam ve sklepe a jsou to R16 tak se s nema pojede treba trosku lepe...ale vyzdyt my mame stejnej typ motoru mozna i rocnik...tak proc tam je neco jineho..? jo ten muj je dovoz z rakouska...

kuřátko je na tom stejne jako ovecka ...taky je mi 20... 8)
no zklamu tě ale pokud máš na těch 16kách pneu podle TP tzn 205/50/16 tak sou ještě nižší než 195/60/15.........já mam dovoz od žabožroutů
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

hehe ja mam dovoz z Francie ale neznam cloveka kterej by to ode me uz neslysel :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken »

no nedival jsem se s jakyma gumama jsou velky technicak jsem poslal do banky co mam od ni ten uver takze se budu muset kouknout do toho sklepa k babicce...no podle tachace to melo najeto 80000 a ma to servisni knizku a jsem treti majitel jeden byl v rakouskua jeden tady v olomouci...nekdy mam sice pocit ze je tachac pretoceny a nekdy prave ze to slape jako hodinky...zalezi asi na tom jakou ma moje astrulka naladu.... :wink:
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

dj.chicken píše:no nedival jsem se s jakyma gumama jsou velky technicak jsem poslal do banky co mam od ni ten uver takze se budu muset kouknout do toho sklepa k babicce...no podle tachace to melo najeto 80000 a ma to servisni knizku a jsem treti majitel jeden byl v rakouskua jeden tady v olomouci...nekdy mam sice pocit ze je tachac pretoceny a nekdy prave ze to slape jako hodinky...zalezi asi na tom jakou ma moje astrulka naladu.... :wink:
no ono se to dá poznat podle různejch věcí....ale chce si to všímat detailů

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

klubo píše:
dj.chicken píše:no nedival jsem se s jakyma gumama jsou velky technicak jsem poslal do banky co mam od ni ten uver takze se budu muset kouknout do toho sklepa k babicce...no podle tachace to melo najeto 80000 a ma to servisni knizku a jsem treti majitel jeden byl v rakouskua jeden tady v olomouci...nekdy mam sice pocit ze je tachac pretoceny a nekdy prave ze to slape jako hodinky...zalezi asi na tom jakou ma moje astrulka naladu.... :wink:
jj presne... na tom aute se pozna estli ma 500 000 nebo 50 000 :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

xpolstarekx píše:
klubo píše:
jj presne... na tom aute se pozna estli ma 500 000 nebo 50 000 :lol: :lol: :lol:
ty si lojzina 8)

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

klubo píše:
xpolstarekx píše:
klubo píše: no ono se to dá poznat podle různejch věcí....ale chce si to všímat detailů
ty si lojzina 8)
hehe... tudum tudum ... :oops: :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
Kvetoslavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kvetoslavek »

dneska sem si koupil od 2mmotorsport pruziny platimex 30/20 tak snad to bude lip vypadat...jinak vas prosim nenadavejte si tu a zhodnotte moji astricku.. :D :P diky moc a peknej vikend
Go Hard or Go home!
ASTRA SRi 2.0 16v
Zatím plných 12 bodů....
Smrt AAA!
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Kvetoslavek píše:dneska sem si koupil od 2mmotorsport pruziny platimex 30/20 tak snad to bude lip vypadat...jinak vas prosim nenadavejte si tu a zhodnotte moji astricku.. :D :P diky moc a peknej vikend
Ale njotak, kdyt my se prece s klubikem nehadame ... :lol: :lol: to je jen popichovani .. hehe :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

xpolstarekx píše:
Kvetoslavek píše:dneska sem si koupil od 2mmotorsport pruziny platimex 30/20 tak snad to bude lip vypadat...jinak vas prosim nenadavejte si tu a zhodnotte moji astricku.. :D :P diky moc a peknej vikend
Ale njotak, kdyt my se prece s klubikem nehadame ... :lol: :lol: to je jen popichovani .. hehe :lol: :lol:
píchy píchy Obrázek

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

klubo píše:
xpolstarekx píše:
píchy píchy Obrázek
jaaaauvajs.... moje osisko ... Obrázek chichi ..... Obrázek
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek
Odpovědět