Květoslávkova Astra SRi- X20XEV 3dv.
- Princ William
- Reklama
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
no mam tam 195/60/R15 na prednich a na zadních 195/65/R15 to mi tam dali...na prednich jsou polosjete zimni a na zadnich skoro nove letni...ale liťáky mam ve sklepe a jsou to R16 tak se s nema pojede treba trosku lepe...ale vyzdyt my mame stejnej typ motoru mozna i rocnik...tak proc tam je neco jineho..? jo ten muj je dovoz z rakouska...
kuřátko je na tom stejne jako ovecka ...taky je mi 20...

''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím

- Zdeněk Lbc
Ono taky záleží na tom, jak bylo auto jako nový zajetý a kdo s ním a jak jezdil. Pokud někdo zajíždí motor, že ho sotva vytočí a hned řadí, tak mu tím moc neprospěje, katalizátor se zanese sazema a správně nedýchá. Auto pak nejede jak by mohlo. Čas od času to chce "vypálit saze ve výfuku". Nic se ale nesmí přehánět. Jinak tachometr by měl ukazovat víc než auto ve skutečnosti jede.
- Princ William
no zklamu tě ale pokud máš na těch 16kách pneu podle TP tzn 205/50/16 tak sou ještě nižší než 195/60/15.........já mam dovoz od žabožroutůdj.chicken píše:no mam tam 195/60/R15 na prednich a na zadních 195/65/R15 to mi tam dali...na prednich jsou polosjete zimni a na zadnich skoro nove letni...ale liťáky mam ve sklepe a jsou to R16 tak se s nema pojede treba trosku lepe...ale vyzdyt my mame stejnej typ motoru mozna i rocnik...tak proc tam je neco jineho..? jo ten muj je dovoz z rakouska...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
no nedival jsem se s jakyma gumama jsou velky technicak jsem poslal do banky co mam od ni ten uver takze se budu muset kouknout do toho sklepa k babicce...no podle tachace to melo najeto 80000 a ma to servisni knizku a jsem treti majitel jeden byl v rakouskua jeden tady v olomouci...nekdy mam sice pocit ze je tachac pretoceny a nekdy prave ze to slape jako hodinky...zalezi asi na tom jakou ma moje astrulka naladu.... 

''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''

no ono se to dá poznat podle různejch věcí....ale chce si to všímat detailůdj.chicken píše:no nedival jsem se s jakyma gumama jsou velky technicak jsem poslal do banky co mam od ni ten uver takze se budu muset kouknout do toho sklepa k babicce...no podle tachace to melo najeto 80000 a ma to servisni knizku a jsem treti majitel jeden byl v rakouskua jeden tady v olomouci...nekdy mam sice pocit ze je tachac pretoceny a nekdy prave ze to slape jako hodinky...zalezi asi na tom jakou ma moje astrulka naladu....
-
- Kontaktovat uživatele:
jj presne... na tom aute se pozna estli ma 500 000 nebo 50 000klubo píše:no ono se to dá poznat podle různejch věcí....ale chce si to všímat detailůdj.chicken píše:no nedival jsem se s jakyma gumama jsou velky technicak jsem poslal do banky co mam od ni ten uver takze se budu muset kouknout do toho sklepa k babicce...no podle tachace to melo najeto 80000 a ma to servisni knizku a jsem treti majitel jeden byl v rakouskua jeden tady v olomouci...nekdy mam sice pocit ze je tachac pretoceny a nekdy prave ze to slape jako hodinky...zalezi asi na tom jakou ma moje astrulka naladu....

Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

ty si lojzinaxpolstarekx píše:jj presne... na tom aute se pozna estli ma 500 000 nebo 50 000klubo píše:no ono se to dá poznat podle různejch věcí....ale chce si to všímat detailůdj.chicken píše:no nedival jsem se s jakyma gumama jsou velky technicak jsem poslal do banky co mam od ni ten uver takze se budu muset kouknout do toho sklepa k babicce...no podle tachace to melo najeto 80000 a ma to servisni knizku a jsem treti majitel jeden byl v rakouskua jeden tady v olomouci...nekdy mam sice pocit ze je tachac pretoceny a nekdy prave ze to slape jako hodinky...zalezi asi na tom jakou ma moje astrulka naladu....![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale njotak, kdyt my se prece s klubikem nehadame ...Kvetoslavek píše:dneska sem si koupil od 2mmotorsport pruziny platimex 30/20 tak snad to bude lip vypadat...jinak vas prosim nenadavejte si tu a zhodnotte moji astricku..![]()
diky moc a peknej vikend

Tak mě tu máte

píchy píchyxpolstarekx píše:Ale njotak, kdyt my se prece s klubikem nehadame ...Kvetoslavek píše:dneska sem si koupil od 2mmotorsport pruziny platimex 30/20 tak snad to bude lip vypadat...jinak vas prosim nenadavejte si tu a zhodnotte moji astricku..![]()
diky moc a peknej vikend
![]()
to je jen popichovani .. hehe
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
jaaaauvajs.... moje osisko ...klubo píše:píchy píchyxpolstarekx píše:Ale njotak, kdyt my se prece s klubikem nehadame ...Kvetoslavek píše:dneska sem si koupil od 2mmotorsport pruziny platimex 30/20 tak snad to bude lip vypadat...jinak vas prosim nenadavejte si tu a zhodnotte moji astricku..![]()
diky moc a peknej vikend
![]()
to je jen popichovani .. hehe
![]()

Tak mě tu máte