astra eleven- X14XE 5dv.

Odpovědět
dj chicken

Příspěvek od dj chicken »

Anonymous píše:to je zajimavy taky tam nema seriove radio a display mu ide... :shock: tak to by me zajimalo cim to teda je ze mi to nefunguje... :( ja tu kouli taky nemam ...mam tam tweetyho :wink: a nebylo by spatne kdyby sel..jinak ho davam pryc...a pujde tam obrazovka.. 8)
to jsem ja kuře...zapomel jsem se prihlasit :roll:
Reklama

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

m tak koukam ze kouli mam asi jen ja :lol: hihi... :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

dj chicken píše:
Anonymous píše:to je zajimavy taky tam nema seriove radio a display mu ide... :shock: tak to by me zajimalo cim to teda je ze mi to nefunguje... :( ja tu kouli taky nemam ...mam tam tweetyho :wink: a nebylo by spatne kdyby sel..jinak ho davam pryc...a pujde tam obrazovka.. 8)
to jsem ja kuře...zapomel jsem se prihlasit :roll:
ale on má pal pc a taky mu tam svítí datum takže mu to z rádia neukazuje
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Princ William

Příspěvek od Princ William »

to bych zrovna neresil jestli mu radio ukazuje nebo ne. stejne bych chtel videt jak by to psalo ty dlouhy nazvy MP3. jinak koukam chlape ze tam mas docela slusny radio. takovy si chci koupit taky. posli mi prosim lepsi foto s detailem na stredovy panel. dik.

popis mi jak hraje. docela bych to rad vedel. nemuzu se totiz rozhodnout mezi timto radiem a jeste jednym. jinak jestli se nepletu tak je to PANASONIC CQ-C9701N. kolik si za nej dal. dik. :D
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

jarda píše:to bych zrovna neresil jestli mu radio ukazuje nebo ne. stejne bych chtel videt jak by to psalo ty dlouhy nazvy MP3. jinak koukam chlape ze tam mas docela slusny radio. takovy si chci koupit taky. posli mi prosim lepsi foto s detailem na stredovy panel. dik.

popis mi jak hraje. docela bych to rad vedel. nemuzu se totiz rozhodnout mezi timto radiem a jeste jednym. jinak jestli se nepletu tak je to PANASONIC CQ-C9701N. kolik si za nej dal. dik. :D
psalo by to zrovna tak jako to píše názvy skladeb z rádiií co to vysílaj přes RDS = posunovalo by se to do stran
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

mozna ze by se to dalo udelat aby to fungovalo, nemas nekej navod. slape to na TICu a MIDu.
Princ William

Anonymous píše:mozna ze by se to dalo udelat aby to fungovalo, nemas nekej navod. slape to na TICu a MIDu.
jinak to jsem byl ja
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Pluhas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pluhas »

milde11 : a kdy ma byt ten odjezd do Belgie?Do kdy potebujes tu nadhernou Astricku prodat?
milde11

Příspěvek od milde11 »

jarda píše:to bych zrovna neresil jestli mu radio ukazuje nebo ne. stejne bych chtel videt jak by to psalo ty dlouhy nazvy MP3. jinak koukam chlape ze tam mas docela slusny radio. takovy si chci koupit taky. posli mi prosim lepsi foto s detailem na stredovy panel. dik.

čau promiň, že jsem se neozval dřív. tak k tvým dotazům. jedná se o panasonic cq-c7301n. kupoval jsem ho před rokem a vyšlo mě na 5tis, sehnal mi ho nové kámoš po známosti, jinak se pohybuje nebo pohybovalo asi někde kolem 7tis ted už jde sehnat asi za těch 5tis. co se týká kvality, naprostá spokojenost na origo reprácích co jsem měl v astře opravdu spokojenost. takže můžu jenom doporučit
Obrázek
jo a co se týká té debaty že to nekomunikuje s palubním pc, tak za prvé je k tomu dálkové ovládání a za druhé docela jsem si kolem toho lítal a zjišťoval a když si pořídíš propojovací kabel tak ti bude šlapat i s PC a volantem,ale on je docela drahý
Astra g 1.4 16V
dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken »

KLUBO: TAK JA TI TO VYFOTIM DNESKA ODPOLEDNE A MI TO NEUKAZUJE ANI TO JE TO JAKESIK DIVNE...MOZNA JE DIPLAY ZNICENY...VSAK UVIDIS... 8)
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)
Princ William

dik za foto milde11. nevis kolik stoji priblizne ten kabel. chtel bych aby to bylo vse OK.
libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik »

koukal sem ze tak kolem 1500,- jeden - potrebujes myslim jak pro ovladani tak pro displej... nekde v zalozkach mam odkaz na tu firmu.. az to najdu, tak to pridam...

tak uz sem to nasel:
autohifi
stualarm
Princ William

libik píše:koukal sem ze tak kolem 1500,- jeden - potrebujes myslim jak pro ovladani tak pro displej... nekde v zalozkach mam odkaz na tu firmu.. az to najdu, tak to pridam...

tak uz sem to nasel:
autohifi

stualarm
na display se.. jde mi hlavne o ten volant. dislay vodstrihnu a hotovo. staci mi tam datum nepotrebuju aby me to psalo na radiu a jeste na dislayi :lol: :lol:
libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik »

jasan... taky to tak vidim 8) jen je blby ze ma ten disp. oranzovy podsviceni a radio treba modry... mi prijde ze se to pak docela bije... jinak uz je pekne, takze cekam na ty fota ! :)
Princ William

libik píše:jasan... taky to tak vidim 8) jen je blby ze ma ten disp. oranzovy podsviceni a radio treba modry... mi prijde ze se to pak docela bije... jinak uz je pekne, takze cekam na ty fota ! :)
porad mam plechy. jeste vcera snezilo.
jinak dislpay se prave planuje do modry a pristroje taky tak uz rovnou vybiram radio aby ladilo.
Odpovědět