POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Pjasatoo

Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)

Příspěvek od Pjasatoo »

Taak zejtra se jede k Alzafirovi na diagnostiku, snad mě nepřekvapí nějakými většími problémy ...
Teď máme Z18xe Mazlík
Reklama

funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo »

tak my jsme se dneska vrátili z prahy z výletu.. byli jsme se kouknout na jednu konkrétní astru ve výborném stavu, 2004 ve 2.0dti a když jsme přijeli, nestačil jsem se divit...

auto ve výborném stavu za 43 tis., rok první registrace 2003 , polepená červenou folií, která se musela celá sundat, bo byla poškozená a vybledlá, kastle místy chycená rzí, dokoupit chladič klimy - chyběl, vyměnit vpředu uložení - při propružení tam cosik bouchalo s plechovým zvukem, motor nějak neměl tah a vůbec se neprojevil turbo efekt, v tp tažné které tam není, ale zato jsou po něm v kufru orezlé díry, zadní nárazník byl jiné barvy, přední světla zažloutlé a polámané držáky, jedna mlhovka byla rozbitá, v interiéru byla řidičova sedačka z jiné auta (sice sport, ale nešla dolů jak by měla jít), ve vnitř chybělo pár plastových krytek, měly k tomu být zimní kola na plechu - nebyly, jedno zadní kolo (jen jedno) bylo nestejnoměrně sjeté z boku, spojka asi už lehce prokluzovala, protože se skoro nedalo řadit, a v kulise vůle taková že když míchám doma guláš, dělám menší kruh, píše že 4 x airbag, přičemš jsou jen 2, multifunkční volant tam nebyl, ale zato byl popraskaný klakson na bagu, ani palubák tam nebyl, přičemš tam být má... no a více chyb jsem nehledal, ale určitě by se ještě toho spousta našlo..

takže myslím, že každý uzná že tohleto auto není ve výborném stavu.. navíc za tenhle výčet chyb mi dal slevu 3 tis. přičemš na opravy tohodle všeho bych spotřeboval daleko více peněz...

tak sme se jen zasmáli, rozloučili a odjeli... Zjistil jsem ale že podle tohodle inzerátu by moje astrule měla cenu daleko vyšší než-li jsem si myslel...

no a jinak tohleto je odkaz na inzerát... http://auto.bazos.cz/inzerat/16500030/O ... 20-DTi.php
hant

Příspěvek od hant »

nahlaš ho jako podvodnej inzerát. A za to že si tam letěl takovou dálku s tímhle výsledkem, ti to auto měl dát zadarmo jako kompenzaci ztrát. :mrgreen: :mrgreen:
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo »

hante to jo no.. kdyby aspoň platilo to co píše v inzerátu, tak nějaké drobné chyby se přejdou, ale né když jich je 20 a navíc do telefonu ti řekne jedno a ve skutečnosti je to jiné... ale kdo to má kousek, může se podívat co udělá folie na autě po pár letech...

no a ve výsledku jsme ujeli cca 800 km s tím že sme se byli kouknout ještě do pražských áček a tankovali ve vysokém mýtě za 34.5 po cestě tam i z5.. tímto bych taky rád poděkoval tomu, kdo to dal do příslušného tématu, že je tam tak levný benzín... :-)
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

Pražáci, no :D

Jestli vás to uklidní, lidi jsou všude stejný. My se byli podivat na tolik aut po republice a vždycky se najde takovejhle typ :P
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

čekat u astry z roku 04 za 43 tisíc dobrý stav není si myslim v pořádku
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

...a to jsem chtěl teď dopsat...
Hlavně, když je ještě naftová...

Musim ale říct, že když jsme se chtěli nedávno podívat na auto v Lounech, prodejce byl do telefonu tak upřímnej, že vyjmenoval úplně všechny vady a ve finále dodal, že by se bejt náma na to auto vys*al, že by si ho nekoupil :lol: . Pravda, byl to autorizák...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo »

adame.. však já taky nepsal že jsem čekal skvělý stav, ale čekal jsem, že to bude jakštakš a né úplný vrak.. ono když ti do telefonu prodejce řekne že to má ve výbavě 10 věcí a když přijedeš a má to jen 5 a ještě k tomu z těch 5-ti funguje jen 1, tak je asi něco špatně u prodejce a né u toho že auto za 43 nebude ve výborném stavu... navíc když mi říkal že je to 04 tak to má být 04, né že to je 03

nejsem úplný hlupák abych věřil tomu že 04 za 43 bude bez chyb.. s nějakýma vadama jsem počítal.. navíc třeba tu klimu mi řekl, že nefunguje, ale říkal že tam chladič je, nicméně tam nebyl..

ale možná si jen nepochopil jak jsem to myslel.. 8)
hant

Příspěvek od hant »

Tady u nás tak před čtyřma rokama nebyli zafiry k sehnání a když tal ceny šplhali nad 200tis u nafty. Já sháněl benzín a vyběr malaj. Jedna se objevila v Liticích v bazaru. Majitel Kočka. Takže svěckej. V inzerátu auto jako lusk cena 145tis a reál??? :( :( :( Fotka schová lecos. Auto škrábnutý přes celej bok, zrcátka přilepený silikonem , mlhovka rozbitá a oba nárazníky zvevně po několika ranách. Prasklina na skle a tak. Borec stejně tvrdil že auto je už dávno prodaný ( zamluveno a složená záloha) a inzerát že smaže později. Když si vezmu že inzeroval i ještě jedno auto co už prodal před půl rokem tak si o takovym prodejci udělám obrázek. :roll: Já si vzal ponaučení že nemám věřit fotkám a právě proto že zafiry byly v nabídce hlavně jižní čechy a Mostecko a vypadali pěkně, myslím že při dojezdu tam bych se asi hodně divil. 8)
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek »

když se i teď zpětně koukám na inzeráty Zafir, můžu s klidem říct, že jsem před půl rokem koupil za supr cenu vybavenou Zafirku ve velice zachovalém stavu s jedou sadou origo hliníkových kol se zimním vzorkem jako "bonus". jediná vada na "kráse" je chybějící CID ale nějak se s tím budu muset naučit žít 8) :mrgreen:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
manli2

Příspěvek od manli2 »

si říkam že se asi 26 tisíc za astru s novou technockou bez investic bo co šlo bylo nový... :D bylo málo :D no co :D stalo se :D
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

ve středu pojedu z Prostějova směrem na Zábřeh (ok. SU), jaká je tam cesta? - nejedu po R46 :(z Hodonína do PV to znám, ale dál už nee :(

mám to vymyšlené asi takhle:
http://mapy.cz/#x=17.128925&y=49.602021 ... free%22%7D
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Shuya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shuya »

Prosim, kto ma na 3dver htb opc kridlo na sroboch, moze mi niekto poslat do SZ fotku kufra odspodu ako je to riesene ? moc by mi to pomohlo dakujem
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL »

Mike.S píše:ve středu pojedu z Prostějova směrem na Zábřeh (ok. SU), jaká je tam cesta? - nejedu po R46 :(z Hodonína do PV to znám, ale dál už nee :(

mám to vymyšlené asi takhle:
http://mapy.cz/#x=17.128925&y=49.602021 ... free%22%7D
Taky to neznám, ale je to mazec. Stopadesát kiláků dvě a půl hodiny :shock:
Já bych jel asi po dálnici do Mohelnice.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

Lubo, věř tomu, že nejel, tomu pojebanému tankodromu z BV do Brna se nedá říkat dálnice. Několik let jsem měl dálničku a jezdil jsem to v levém pruhu, jenomže tam stávají pomáhači a vybírají za to pokuty. Takže jim na to seru :evil: Navíc je to po dálnici nuda :D Jedu až do Jeseníku, po dálnici to mám 300km a jedu to 3,5 hoďky, po okreskách to mám 200km a jedu to 4 hoďky - takže zase taková hrůza to není :o
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Odpovědět