hant píše:to jsem zvědavej kolik jich rozmlátí v prvním roce. Doufám že hodně. Ale při kvalitě dnešních silnic a uzávěrách se moc rychle jezdit nedá. Hlavně aby měli na benál.
benzín platíme z našich peněz oni jezdí,dávaj nám pokuty..a my jim platíme ty pokuty a benzín
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
to jo ale když maj někam dojet a to hlavně v noci tak chrápou a maj benzinový limity. Dokonce snad maj i předepsanej limit ujetých KM. Ale to se asi netýká těchto výdělečných složek. To platí pro ty co Pomáhaj a chrání. Ty moc nevydělávají do kasičky a tak maj omezení.
hant píše:Dneska jsem byl na Rokycanský v Opelu koupit drobnosti na výfuk. Měli tam Zafiru Tourer. Krásná. A jelikož prodejce se někde flákal tak jsem si jí prolezl i v pracovních hadrech. Nabral jsem si letáčky a studoval je. Trochu mě zaráží že v nabídce je asi 6 benzinů a 4 nafty a jedno CNG. Všechny s 6ti stupňovou převodovkou až na dva typy a to 1.8 -85kw a 1.8- 103kw. Ty dodávají jen s 5ti stupňovou převodovkou. A přitom jsme tu vedli debatu že 6 stupeň docela chybí na našich zafirách A. Jinak tam dávají motory 1.4 turbo 103kw s 140 koníkama. Tak by mě celkem zajímalo jak s tou váhou auta dokážou zahejbat. Chtělo by to se povozit. Jinak flexibilita vnitřku úžasná a opravdu hodně vychytávek. Ale jak se vysunou zadní sedačky tak i když je zafirka o dost robustnější než její předchůdkyně tak kufr malinkej. Ten přidanej prostor je hlavně pro pohodlí cestujících. Ale to bych přežil.
Taky jsem na to koukal, ale co mě zaráží, že 1.4 turbo má větší krouťák 200 Nm oproti 175 u 1.8 , takže rozhejbat asi půjde
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Tak šestka v řazení chybí i mně a to je jen 1.6 16V a ke spotřebě, hoooodně se liší od udaváné, teda alespoň ve vnitřní Praze. Vezme si tak něco mezi 8,5 až skoro 10l/100km, ale je fakt že už má holka něco za sebou
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
"Neznám bratra" Bych přihazoval klidně Na tyhle jo. To jsou OPCčkové...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE