Už se moc těšíme.
  Už se moc těšíme. ) ale nemam lahvičku
) ale nemam lahvičku  /// asi necham pořadně vyschnout flašku po perlivé vodě
/// asi necham pořadně vyschnout flašku po perlivé vodě 
 Pocitam ze mne mas na seznamu ohledne steracu, jak jsme si volali (pokud ne, nevadi).... jen doufam ze na aute vydrzi dele nez minule (cca 3 tydny)
  Pocitam ze mne mas na seznamu ohledne steracu, jak jsme si volali (pokud ne, nevadi).... jen doufam ze na aute vydrzi dele nez minule (cca 3 tydny) 
   ), beru! Potrebuju lahev?
 ), beru! Potrebuju lahev?
 No náš MAFIÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN
 No náš MAFIÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN 
 , jo a se stěračema jsem opět na tebe zapoměl
 , jo a se stěračema jsem opět na tebe zapoměl   (já hlava děravá
  (já hlava děravá   
   ) ale už jsem tě dopsal a pořešíme všechny na které nevyjde, někdy v průběhu 1 měsíce po srazu
 ) ale už jsem tě dopsal a pořešíme všechny na které nevyjde, někdy v průběhu 1 měsíce po srazu  

, a Jirka s Márou ví o čem mluvím
 , a Jirka s Márou ví o čem mluvím  
@ zralok: pokud je posledni 0,5 litr a nikdo se nehlasi (Fritol predemnou se pocita?), beru! Potrebuju lahev?

takle mě odfakovat z frotny
  takle mě odfakovat z frotny   
   jen se zarad za mě
  jen se zarad za mě  
Tak mám tě zapsat do seznamu? Nejlepší by byla flaška od motorového oleje, nebo něco s širším hrdlem aby se to dalo slušně nalít. Do klasické petky to jde jen asi s úzkým trychtýřem nebo nálevkou. Do širšího hrdla stačí uříznout vršek z petky a jako trychtýř použít. Nebo když se domluvíš s Frydexem tak ten poslední půllitr Ti může nechat v tom 5l kanystru.Fritol píše:ja bych mozna měl zajem) ale nemam lahvičku
/// asi necham pořadně vyschnout flašku po perlivé vodě
 Edit tak bohužel Frydex má na ponechání kanystru plný nárok takže vlastní nádoby nutné.
 Edit tak bohužel Frydex má na ponechání kanystru plný nárok takže vlastní nádoby nutné.   

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |