Někdo tady smutnil,že mu nejde na MIO A501 iGO8,všecko jde,jen stačí vědět jak nebo jakou verzi.Pár lidí na tom maká a upravuje navigace pro různá PDA.
Více info zde:
Já tam chodím vždy,když mám nějaký problé s PDA nebo nějakým softem. A jsou tak taky skvělí lidé,škoda,že nemaj všichni taky Astru G.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Tam jsem taky chodil, až jsem poslal ***** do zadečku.... Tady jsem zvyklý na OT, nějaké CODE nehrozí, když dáváš odkazy, tam na to párkrát zapomeneš a jede po tobě jak po uzeným... Nene, sem tam tam kouknu, (mám 702), ale jinak nic moc.
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 21 říj 2009, 21:06, celkem upraveno 1 x.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
No tak já toho tam zas moc nepíšu,ale když už tak dodržuju pravidla.Jako na silnici.A taky neznám lepší forum co se PDA týče.
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Ty jo, já mám MIO A702, koukal jsem na novou V70, nebo jak se jmenuje, ale ta je tou krizí ( ) tak ochuzená, že nemá ani konektor na sluchátka. Tak vůbec nevím, co bych si teď vybral... Nemám přehled co je dobré PDA v této době....
No já měl v ruce Omnii a Xperii a jak se mi líbila xperia,tak to zpracování fakt nahouby. Omnia je moc pekna ale chyběj mi tam náký ty tlačítka.
Zitra si jdu konečněěěě pro HTC touch diamond II a jelikož umí i navigaci hledám informace, poradíte nějaký slušný web o navigaci celkově?? A mám v plánu tam dát iGO8 nebo jak se to jmenuje
Hříbku http://www.w-source.biz a nebo ti tady kluci poradí
PS: Jo a jen tak mimochodem, jen tiše zavídím i když já jsem spíš na ty HTCéčka s klávesnicí
Velice spolehlivý a dobrý veb, se vším je *******. Najdeš tam i navigace, programy, vše. Hledej v sekci PDA.
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 21 říj 2009, 21:06, celkem upraveno 1 x.