Z počátku jsem si myslel že ano, ale když jsem pak viděl co to jednomu týpkovi od kámoše z práce udělalo při 10km rychlosti, tak raději pomlčím Strknul do obytného caravana v koloně no a vystřelily mu i érbegy
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Já bych tomu také neveřil, ale jelikož jsem u toho byl ( v funkci spolujezdce ), tak toto říkám ( vono po zasekaném Kolíně víc jak 20km málo kdy pojedeš )... nárazník prasknul v místě kde je SPZ a kapota byla promáčkla v místě masky...
Jediné co měl upravené bylo že měl snížení o cca 2cm v předu a laminátový přední nárazník ( nějaký tuzingový - vůbec se na jeho Astru nehodil )... Jen mě docela překvapilo, že právě vystřelil érbeg na volantu, když mu celou dobu za jízdy svítila kontrolka airbagů
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak to je divný... Mladej to poslal do Corsy před sebou, měl prohlý nárazník i z výstuhou, chladič KO, prohlý čelní rám, zvalchovanou kapotu, dokonce i lehce L nosník a pytle byly OK.
Myslím si, že to musí být dělaný na větší ránu (až když se bortí nosníky) jinak by tě vylít při každém šťouchanci...to se mi nějak nezdá
EKoStra píše:Tak to je divný... Mladej to poslal do Corsy před sebou, měl prohlý nárazník i z výstuhou, chladič KO, prohlý čelní rám, zvalchovanou kapotu, dokonce i lehce L nosník a pytle byly OK.
Myslím si, že to musí být dělaný na větší ránu (až když se bortí nosníky) jinak by tě vylít při každém šťouchanci...to se mi nějak nezdá
co popisuješ je normální...když jsou bágly venku tak to vetšinou je rána jako kráva a předek je zmuchlanej jako papír.....
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Jak říkám, já bych tomu taky nevěřil kdybych u toho nebyl Kdo ví v čem se hrabal
Jůůůůůůůůůů, máme k dispozici nové smajlíky!!!! Komu za to patří dík?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Zajímalo by mě proč jsou lidi takové KU**Y, nechápu to. Nikomu jsem nic neudělal, tak proč mi někdo přejel auto z boku klíčem ? A asi to byl fakt zakomplexovanej ČU**K, protože to vzal klíčem ještě jednou zpátky. Asi prodám Astru a koupím si š120 . Kdybych toho zmrda chytil, tak mu uřežu ohanbí a nechám mu ho sníst !!! No zkusím to zaleštit, ale i tak to půjde vidět.