Ono se snad připlácelo za to, že je zafira mít nebude, tak to nikdo nechtěl
 Ono se snad připlácelo za to, že je zafira mít nebude, tak to nikdo nechtěl 
 Tak snad vše dobře dopadne, ještě čekám na poslední díl a jdu to dát dokupy
 Tak snad vše dobře dopadne, ještě čekám na poslední díl a jdu to dát dokupy  Bude to zase kočička
 Bude to zase kočička 

Jinak jestli máš Géčko, tak sehnat lišty bude daleko jednodušší...ale moje verze je pravda levnější a díky karbonové folii i hezčí
 Jinak jestli máš Géčko, tak sehnat lišty bude daleko jednodušší...ale moje verze je pravda levnější a díky karbonové folii i hezčí  

Mě se to teda líbí fakt víc, než s hagusama...hlavně je to nezvyk
 Mě se to teda líbí fakt víc, než s hagusama...hlavně je to nezvyk  A o atypický vzhled nám přece jde
 A o atypický vzhled nám přece jde  )
) Nakonec se bude hodit, nějak se nám začíná rozrůstat rodina
 Nakonec se bude hodit, nějak se nám začíná rozrůstat rodina 
 Teď mě trápí dávkování vzduchu..Diag píše na střídačku lambdu a váhu vzduchu. Lambda je nová, ale bůhví, jestli není vadná právě ona. Na diag při puštěném motoru ukazuje nějaké hodnoty a pak chvíli nulu a pak zase něco a pak zase nic. Váhu vzduchu jsem sice vyoperoval, ale zase jak poznám, že je vadná, že ano..
 Teď mě trápí dávkování vzduchu..Diag píše na střídačku lambdu a váhu vzduchu. Lambda je nová, ale bůhví, jestli není vadná právě ona. Na diag při puštěném motoru ukazuje nějaké hodnoty a pak chvíli nulu a pak zase něco a pak zase nic. Váhu vzduchu jsem sice vyoperoval, ale zase jak poznám, že je vadná, že ano..  

a nechat to. pak zapojit a jupí auto jede jako před tím. (zatím
 a nechat to. pak zapojit a jupí auto jede jako před tím. (zatím   ) Zkus to za to nic nedáš.
 ) Zkus to za to nic nedáš. Bez hagusů
 Bez hagusů 

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |