Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Reklama
- Princ William
- Princ William
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, vypadá to podle předpovědi že bude chcát, ale je to sraz, takže umývat budu. Jestli chytnu na dálnici déšť, tak přijedu stejně jak prase 
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Zdeněk Lbc
Tak kluci a jsem tu s několika zprávičkama a novou aktualizací počtů a seznamu na srazík
1.- Včera mne kontaktoval gErda s tím, že leží v horečkách a netuší jak to s ním bude vypadat v sobotu
, myslím že samozřejmě je přednější zdraví, ale pokud by již byl fit, tak ho rádi uvidíme
2.- Dnes kolem sedmnácté hodiny jsem zajistil ubytování, podle toho jak kdo uvedl, info k ubytování k nahlédnutí pod seznamem účastníků v pozvánce
3.- Dnes byly zajištěny dva Medovníky, takže doufám že toto množství pokryje poptávku po sladkém
Nejnovější aktualizace sraz do Letňan zatím 36 vozidel což je 59 lidí
a dále do kempu zatím 21 vozidel což je 38 lidí

1.- Včera mne kontaktoval gErda s tím, že leží v horečkách a netuší jak to s ním bude vypadat v sobotu
2.- Dnes kolem sedmnácté hodiny jsem zajistil ubytování, podle toho jak kdo uvedl, info k ubytování k nahlédnutí pod seznamem účastníků v pozvánce
3.- Dnes byly zajištěny dva Medovníky, takže doufám že toto množství pokryje poptávku po sladkém
Nejnovější aktualizace sraz do Letňan zatím 36 vozidel což je 59 lidí
Mobil : 602318645
No vidíš, já chtěl udělat STK, dát nárazník do laku a přezout na letňáky - a taky jsem to nějak nestihl...
Takže si stoupnu raději někam na kraj abych nedělal ostatním ostudu
Takže si stoupnu raději někam na kraj abych nedělal ostatním ostudu
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821