Myslíš, že to stihnem v odpoledním klidu? Já chcu aj psát dopisy...hafo smajlíkůFathead píše:Zrovna včera jsme na tebe se Šlakem u piva vzpomínali a dali jsme do kupy víc takových věcí (krom smajlíků). Možná bych to měl všechno sepsat a pak se společně zasmějem :smajlik: Tak v sobotu čau :smajlik: :dalsi smajlik: dalsi smajlik: :dalsi smajlik: :a jeste moooc dalsich smajliku:Gallo píše:Málo smajlíků, ještěěěěě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Heh ja ti dam blondatou prsaticigelty píše:Vidíš to, to mě ani nenapadloCidla píše:No alespoň tam těch žen zbyde víc pro mě![]()
![]()
..jen ji hezky vem Pity
![]()
VŠICHNI, KDO MÁTE PARTNERKY,TAK JE POVINNĚ VEMTE! Čím víc bab a míň chlapů, tím větší ráj pro muže
![]()
Třeba tam přijedou auta cluberek, bez partnerů a zažijem něco, jako balení kluků
![]()
![]()
Kurňa, ani nevím, jaké to je, chtěl bych to zažít, aby mě uháněly aspoň dvě blonďaté prsatice( nebo tři, ne ne, aspoň 4, nebo 5, ....i to je málo
) a já dělal drahoty, jako že já nevím... a mi se nechce..., nebo dnes né bo mě bolí hlava,...
Myslím,že tyhle řeči znají jak kluci tak i holky
Stačí néPitman píše:Heh ja ti dam blondatou prsaticigelty píše:Vidíš to, to mě ani nenapadloCidla píše:No alespoň tam těch žen zbyde víc pro mě![]()
![]()
..jen ji hezky vem Pity
![]()
VŠICHNI, KDO MÁTE PARTNERKY,TAK JE POVINNĚ VEMTE! Čím víc bab a míň chlapů, tím větší ráj pro muže
![]()
Třeba tam přijedou auta cluberek, bez partnerů a zažijem něco, jako balení kluků
![]()
![]()
Kurňa, ani nevím, jaké to je, chtěl bych to zažít, aby mě uháněly aspoň dvě blonďaté prsatice( nebo tři, ne ne, aspoň 4, nebo 5, ....i to je málo
) a já dělal drahoty, jako že já nevím... a mi se nechce..., nebo dnes né bo mě bolí hlava,...
Myslím,že tyhle řeči znají jak kluci tak i holky
jestli tam prijedu nejaky samotny cluberky tak budou tak mozna z KOZ (klub odlozenych zen)
Tak to se pleteš ani za to bych ženu nedal. V Egyptě mi za ní nabízel 2 stáda vebloudů a prachy a nedal jsem jíAstraMan píše:Ani za ASTRU H v OPCAstra - R@SAG píše:No jsem zvědav kolik žen tam bude, ale já svou ženu nedám a budu ji bránit vším možným![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj,jasná věc,není problém.Boči píše:Predbezne bych mel zajem. Na srazu bych je pripasoval jak budou vypadat a pak se rozhodl. Jest tak možno ?Capone píše: Zdarec v autíku jsem měnil sportovní pedály,kdyby měl někdo zájem,nechám je opravdu za drobnost ( třeba na Ostravském srazu za pár piveček![]()
![]()
) odkaz- -http://www.nakupka.cz/vyrobek/sportovni ... -stribrne/
p.s.mám ještě vnitřek popelníku ( taková ta vanička do něj ) + úložnou schránku s protiskluzovou podložkou ( jak je ve středovém tunelu )
Koukám jsi si hodně jistej že to tady tvá ženuška nepročítá jinak bys měl za tyhle řeči zarachaDefender píše:Radime buď si romantik, nebo bláhově zamilovaný, nicméne oboje tě přejde a zbude ti už potom jenom to auto a takový Háčkový OPCéčko, čoveče ti povim že ....![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |