Takže mám složenku na 2T bez bodů a v případě ohrožení by to bylo min. 2500 kaček a 5 bodů

Já ti do toho nechci kecat , ale nerozlišuje se "+" a "-" jen u DVD? Cédéčka jsou jen CD-R a CD-RW ,ne ?AstraMan píše:Dneska jsem testoval jedno autorádio a při té příležitosti jsem ještě doumal nad tím, proč mě nechce CDR 500 DELCO načítat vypálená cd... Zkoušel jsem nějaké prográmky a i NERO, kde jsem ty MP3 vypálil jako AUDIO CD a stejně to nepomohlo... Tak se chci zeptat i ostatních co mají CDR 500 DELCO, na jaké cd hudbu vypalují ( tzv. jestli na plusové nebo mínusové )
Taky záleží jakou rychlostí to pálíš..zkus to na tu nejmenší (4x-8x)-pak si myslím, že by to mělo jít v pohodě. Mi na Delcu hrálo všechno bez problémůAstraMan píše:Dneska jsem testoval jedno autorádio a při té příležitosti jsem ještě doumal nad tím, proč mě nechce CDR 500 DELCO načítat vypálená cd... Zkoušel jsem nějaké prográmky a i NERO, kde jsem ty MP3 vypálil jako AUDIO CD a stejně to nepomohlo... Tak se chci zeptat i ostatních co mají CDR 500 DELCO, na jaké cd hudbu vypalují ( tzv. jestli na plusové nebo mínusové )
Většinu DVD a CD pálím na tu nejmenší rychlost, sice to trvá déle, ale jistota je jistotaSalám píše:Taky záleží jakou rychlostí to pálíš..zkus to na tu nejmenší (4x-8x)-pak si myslím, že by to mělo jít v pohodě. Mi na Delcu hrálo všechno bez problémů
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |