Dneska po poctivé práci a to začístěni zámkové dlažby na místo stáni s pergolou na léto atˇnemusím dávat auto pořád do garáže jsem umyl cabrio a za chvilku vyrážím na noční projíždku,a to přes místní vesničky do OV,havířova,českého těšína,Fm a kdo ví třeba zase přijedu od přerova tak kdyby mě někdo viděl tak AHOOOJ
Astra je auto na houby. Vržou okna, drží ručka, seká se startér, hučí ložisko.... Asi koupím Škodovku.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Saša píše:Radši vzpomínej kdes ju naposledy vytahoval a zapoměl vrátit na místo.
Sašo, jsem starší člověk, ale né blb
To už jsem vše zkontroloval, navíc když jely ženský na nákup a dávaly věci do kufru, všimly by si nadzdvihlého koberce už doma a ne po nákupu
Saša píše:Radši vzpomínej kdes ju naposledy vytahoval a zapoměl vrátit na místo.
Sašo, jsem starší člověk, ale né blb
To už jsem vše zkontroloval, navíc když jely ženský na nákup a dávaly věci do kufru, všimly by si nadzdvihlého koberce už doma a ne po nákupu
Já jsem taky staršího data,no nic já myslel že ho máš taky za kamaráda toho Alzhajmra.
M.Erik: tak teď hlavně pečlivě sleduj, zdroj úniku....
No jinak já dnes od rána v jednom kole, v noci bouřka napáchala škody na elektronice, tak jsem opravoval... No krom routeru pomohly výměny pojistek, router to holt nerozdejchal a musel jsem pro novej...