Myslím si že se dají přestříkat stejně jako ta klasická světla Otázkou je, jak moc se dají rozdělat
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
kamarád si je rozebral a nastříkal do černa a nechal jen stříbrné paraboly!Je to super,vypadaj líp jak origo černé!
fotku jeho astry mám ve svém topicu v sekci pokec!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
No já celkem tušil,že ta barva Audi nebo Opel OPC to nebude -znám totiš jejich cenu .
Asi by lak převýšil celkovou cenu vozu
Tak šup,šup-skládat,ať to v sobotu vidíme.
denny to nie ja som ju mohol mat za 7500 ale nechcli mi ju poslat ze strada:D to je perlet a tu keby som ju daval namiesat tak by stala okolo 10 000 tak mi jednu namiesali podobnu tomu bez perlete za 6000
Mno neviem, zaujímavá farba na stru.. skoro akú majú BVS či čo to tu jazdí, alebo telekomunikácie?:-X
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Taková barva se vždycky blbě fotí, kór při umělém osvětlení a s bleskem... na denním světle to bude úplně jinde někteří neumí třeba magma red vyfotit ani na denním světle Jsem zvědav...
//edit: tak teď při drobnohledu mě tam ale odstrašuje to že je zalakované "kde co" a pod palbou blesku taky jemná textura kapiček, která by tam asi neměla být nebo se to rozleští?