Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
takže dneska jsme na přechodu skoro přejeli školačku která se tam vzala kdovíkde.... ještě že sem jel 30 ale i tak sem zastavil až v půlce přechodu, dále nová maximálka 200 tacho (což mohlo bejt tak 180), dále jsem zjistil že do 120km je mi 1.6 16V rovnoceným soupeřem pak ztrácím, no a spotřeba zatím šplhá hluboko nad 10 

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
koukam..... taky zajimavej obycejnej denmanli2 píše:takže dneska jsme na přechodu skoro přejeli školačku která se tam vzala kdovíkde.... ještě že sem jel 30 ale i tak sem zastavil až v půlce přechodu, dále nová maximálka 200 tacho (což mohlo bejt tak 180), dále jsem zjistil že do 120km je mi 1.6 16V rovnoceným soupeřem pak ztrácím, no a spotřeba zatím šplhá hluboko nad 10

Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

-
- Kontaktovat uživatele:

-
- Kontaktovat uživatele:
pepca: jj to je to cesky znaceni, nikde nic... jsem jela s kamosem z Pribrami a nejeli jsme po dalnici ale tema vesnickama abysme pokecali a pokoukli po okoli a cedule Praha tam byla dvakrat.... jednou za pribramem praha nakejch nevim kolik a pak po hodine jezdeni praha o 10 km dal a pritom jsme jeli porad smerem k praze jen se courali a koukali po okoli
a tech der to bylo strasny... takovy koryta, este ze jsem nejela astrou...meli by s tim neco udelat kdyz za to chtej takovy prachy 

Tak mě tu máte