Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... Strana 1
  Strana 1 Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... potmě opravdu moc hezky svítí. Je to vyfoceno na první stránce (označeno jako NOVÉ), bohužel jen mobilem, na víc nezbyl čas. Jak jsem to vykuchal můžete kouknout tady.....
  potmě opravdu moc hezky svítí. Je to vyfoceno na první stránce (označeno jako NOVÉ), bohužel jen mobilem, na víc nezbyl čas. Jak jsem to vykuchal můžete kouknout tady..... 

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....Jo to znamFrydex píše:Tak jsem si zase včera pohrál s elektrikou (stálo to trochu nervů) a na celé vnitřní osvětlení jsem napojil audiosenzor. Celé osvětlení interiéru pak lze přepnou na audio senzor tak, že bliká do rytmu hudby. Citlivost audio senzoru lze ovládat potenciometrem v závislosti na momentálním hlasitosti hudby.
Nevím sice kde to budu používat, ale jako machrovinka to není špatné
 sice proto taky nevidim vyuziti
 sice proto taky nevidim vyuziti  ale neni to spatny, nekde zastavis...otevres dvere
 ale neni to spatny, nekde zastavis...otevres dvere  a je to jasny
 a je to jasny 
 Podsviceni a tak tim myslim
 Podsviceni a tak tim myslim

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |