Plastová nádhera

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

manli2 píše::D to musela bejt rána

:D spíš to byla rychlost...
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek
Reklama

Svaja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svaja »

synologic píše:Tuning je ale o "extrému". Je to o tom se odlišit. To, že si dám dopředu mračítka a 17" kola mi neudělaj z auta tuningovou káru....
tak ted s tebou nesouhlasim-TUNING je z prekladu ladeni,doladovani...a to znamena upravit si auto podle sveho aby se mi libilo a ne natahnout narazniky az na zem a kridla do nebe a dvacet nasavacu.mas pravdu v tom ze jde o to se odlisit od ostatnich ale ne za kazdou cenu prekopat auto aby nebylo poznat o jakou znacku jde :twisted:
tot muj nazor
můj život vlastně měří 400metrů !!!
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Svaja píše:
synologic píše:Tuning je ale o "extrému". Je to o tom se odlišit. To, že si dám dopředu mračítka a 17" kola mi neudělaj z auta tuningovou káru....
tak ted s tebou nesouhlasim-TUNING je z prekladu ladeni,doladovani...a to znamena upravit si auto podle sveho aby se mi libilo a ne natahnout narazniky az na zem a kridla do nebe a dvacet nasavacu.mas pravdu v tom ze jde o to se odlisit od ostatnich ale ne za kazdou cenu prekopat auto aby nebylo poznat o jakou znacku jde :twisted:
tot muj nazor
souhlasím! A připadá mi že synologic o tuningu nemas moc velky prehled!?..jezdis na srazy , mas kamose co do toho opravdu delaji? nebo jen stahujes foto z netu? Je spousta stylu tzv tuningu a ze tobe se libi extrem neznamena ze to je tuning...a abych pravdu rekl, treba ja jsem nikdy nerikal ze ma astra je tuning a mam mracitka a 17 kola, je to jemny styling..myslim ze tuning je hlavne o detailech ne o velikosti kridel a narazniku!
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Au au, tak to fakt bolí. Málem jsem normálně musel zamáčknout i slzu. O tuning se zajímám už šest let. Je fakt, že extrém můžu, líbí se mi. Ty mračítka a 17" kola nebyl útok na tebe Čidlo. Ale znáš to s tou trefenou husou?? Tohle téma jse založil, protože jsem myslel, že se někomu líbit bude. Jasně, to že se vám to nelíbí je vaše věc a méte na to plný právo. Jen mi připadá, že skoro všichni, co jste sem psali sedíte u stejnýho komplu. Nebydlíte i ve stejným baráku??? :D Jó, pro Čidlu - před Astrou jsem měl béčkobou Vectru v tuningu. Žádný extrém.A s tou jsem za 3 roky objezdil docela dost srazů. Teď už na to nemám čas... :cry:
Caravan
Obrázek
Obrázek
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Ani číst neumíš :roll: ..nejsem žádnej Čidla :twisted: ...pokud se zajímáš o tuning tak nechápu jak můžeš napsat že tuning je o extrému?!?...pak se špatně koukáš...a s tou husou, ozval sem se protože nesnaším takový to jednostraný"nelíbí se vám extrém nejste tuningář" já ocením dobrou práci co ten člověk na tom udělal, ale jak říkám ty fotky co jsi sem vložil prostě vzhledově neocením? Neznamená že neoceňuji práci na tom udělanou. A už sem viděl i hodně extrémů co byli nádherný :twisted:...ale španělskej styl prostě mi nevoní..takhle to ber. Každej máme jinej vkus a že ho mám já jinej neříkám, že nejsi tuningář.....Nic proti tobě. Rád bych viděl foto tvé vectry jestli máš?! šla by poslat nebo vložit?! Dík
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Sorráč, myslel jsem, že tam měl být háček. Tvůj názor beru na vědomí, jako i názory všech ostatních. Nic proti, demokracie ja krásná věc. Sice jsem napsal, že tuning je o "extrému", ale důležitá byla taky ta další věta. Nechtěl jsem, aby vyniklo pouze slovo "extrém"! O tom to opravdu není. Ale to už je slovíčkaření a to sem nepatří. S tímhle tématem končím. Tu Vectru bych ti ukázat mohl, ale nemůžu a ani vlastně nechci. Zbyly mi jen fotky z bouračky a to nikomu ukazovat nebubu. Přeju ti hodně zdaru ve tvém tunění a nic proti... :lol:
Caravan
Obrázek
Obrázek
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Jo a když už jsme v té krásné výměně názorů. Nevěděl by jsi, jestli hlinikové koberce (předek i zadek) z kombajna, budou pasovat do třídveřové Astry??? :D :D
Caravan
Obrázek
Obrázek
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

synologic píše:Jo a když už jsme v té krásné výměně názorů. Nevěděl by jsi, jestli hlinikové koberce (předek i zadek) z kombajna, budou pasovat do třídveřové Astry??? :D :D
ja si myslím že by měli, protože vnitřní prostor je stejný...tak Vektry mi je líto a chápu, že to nechceš ukazovat. Myslel sem jen kdybys měl foto normal zajimala mě abych si udělal obrázek co je tvůj styl a vkus :wink: (v dobrém)
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Tohle jsem měl vepředu, bez těch spodních křidýlek Obrázek
Tohle vzadu Obrázek
Křidýlko Obrázek
Byla v bílý barvě, Ale jinak žádné extrém, protože byla na denní ježdění. Mně se jen extrém líbí. Toď vše.
Caravan
Obrázek
Obrázek
Svaja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svaja »

to synologic:se hned neurazej :lol: holt se tu vetsine lidi libi decent..ja zas treba psal na opel renbau a nikdo nepochopil to ze chci zvysovat vykon moji byv.vectry 2,0 8v...kdyz sem se treba zeptal na ostrou vacku tak jejich odpoved byla-kup si jiny auto :(
je to o tom jak sem rikal kazdymu se libi a zajima ho neco jinyho az budu mit cas tak sem hodim fotky co by se libilo me :wink:
můj život vlastně měří 400metrů !!!
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

synologic píše:Tohle jsem měl vepředu, bez těch spodních křidýlek Obrázek
Tohle vzadu Obrázek
Křidýlko Obrázek
Byla v bílý barvě, Ale jinak žádné extrém, protože byla na denní ježdění. Mně se jen extrém líbí. Toď vše.
slušný tohle se mi třeba líbí!
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Uraženej nejsem, to bych sem nenapsal už ani čárku... :D
Caravan
Obrázek
Obrázek
Schumak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schumak »

Tak me napriklad se hodne libi ten upraveny kombajn na pick up... to je celkem zajimavy napad, ale zas se mi nelibi ty predelany predky a svetla z jinych aut, proc si ti lidi nekoupi treba audi nebo BMW, si koupi za 130tis, Opla a pak si z toho snazi udelat BMW... to mi do hlavy nejde, to je jak si mladi kluci u nas koupi Skodarnu a snazi se z toho udelat favorita nebo feldu... :o) nevim no myslim ze na kazdy auto patri co na to je delany. Upozornuji ze uz jsme se taky par srazu tuningu zucastnil... :) Jak tu uz bylo psano kazdy jsme jini a kazdemu se libi neco jineho... me se treba silene libi tuning primo od vyrobce OPC verze caravanu si myslim ze nema chybicku... mozna jen tmavy skla.
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...

Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Schumak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schumak »

A co ten spodni naraznik z OPC? Nikdo jste to nikde nevideli? :( kua kolik muze stat primo u Opla, da se to nejak zjistit? Kuji :)
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...

Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Schumak píše:A co ten spodni naraznik z OPC? Nikdo jste to nikde nevideli? :( kua kolik muze stat primo u Opla, da se to nejak zjistit? Kuji :)
myslím že Vojta to ví nebo je to na druhém fóru někde napsané...
Odpovědět