MINULOST:

SOUČASNOST

s tou radickou suhlasim ted tam zbytecne strasiLuky píše:Bud bych tam nechal to drevo, nebo bych vymenil tu hlavici radicky. Takhle to vypada tak napul.
Uplne nej by se mi libil stred i radicka z hliniku, ale kazdej ma jinej vkus...
tak ji s nekym vymen za origo cernou. nekdo se najde kdo prave shani drevenou. viz nabidka koupim. staci jem zakroutit silou dokola je tam jenom nalisovana a je dole a opacny zpusobem nasadit. nemusis ani nic lepit drzi tam sama.rychlyradim píše:řadičku budu také měnit..ale když jsem se koukal v obchodech na ty náhražky tak se mi to moc nelíbilo!dost často to prodávají v sadě!ještě mrknu na internet...ale díky
For Luky: no mě by se to také libilo z hliníku ale kde mám na to pořád brát chechtáky...
neni zac...... rikas good idea to me tesirychlyradim píše:FOr Princ William: díky už je v nabídce...vidíš už jsem byl v takovém zápalu hledání že mě tohle teď vůbec nenapadlo...
rychlyradim píše:řadičku budu také měnit..ale když jsem se koukal v obchodech na ty náhražky tak se mi to moc nelíbilo!dost často to prodávají v sadě!ještě mrknu na internet...ale díky
For Luky: no mě by se to také libilo z hliníku ale kde mám na to pořád brát chechtáky...
krouzek zustavaLuky píše:Docela by se mi libila ta druha odspodu.
Jen nevim, jak je to s tim krouzkem na zpatecku, kdyz se meni hlavice. Jestli tam zustava a meni se jen hlavice, nebo jestli se musi koupit cela nova hlavice i s krouzkem...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |