Erikova Astricka 2.0 DTI
- Reklama
Re: Erikov Caravan Bertone 2.0 DTI
uz dlhsie som tu nebol , davam foto aktualneho stavu , nic sa ani nezmenilo
ale casom pridu dalsie upravy 

Opel Astra G caravan 2.0 DTI

[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Tak Astřička se mi velice líbí !!!! a jen podotknu že já mám právě taktéž ve výrobě svoji masku, kterou mám zatím na 50% hotovou
Autíčko ať slouží a pak se ukaž s tou maskou
Pak budeme porovnávat 

Autíčko ať slouží a pak se ukaž s tou maskou

Teď máme Z18xe Mazlík
tak to som rad ze sa paci
ok potom dam foto
ona by uz bola aj hotova len nemam granulat plastu a git
ty to budes robit presne podla navodu ?? ja som rozmyslal aj o laminate , proste tie diery prelepit , prebrusit a nastriekat 

2.erik.2 píše:tak to som rad ze sa paciok potom dam foto
ona by uz bola aj hotova len nemam granulat plastu a git
ty to budes robit presne podla navodu ?? ja som rozmyslal aj o laminate , proste tie diery prelepit , prebrusit a nastriekat
ne ne ne já mám svoji výrobu a svůj návrh víš

Teď máme Z18xe Mazlík
no tak ja to tiez nemam v plane urobit presne tak isto
z toho odkazu som len cerpal inspiraciu
ako to vlastne vizera ?? ten skleneny kit ?? to je tekute ci to obsahuje neake vlakna ?? a ako sa to nanasa ??

No je to prostě normálně tekuté..mužeš si to udělat podle hustoty jakou chceš a následně to nanést...obsahuje to nějaký skelný obsah...ještzě jsem to totiž nikdy nedělal takže to bude novina
Ale tohle se hodí nejlépe na to, teda podle mého názoru
Každopádně to nebude snadné ale zase to nebude tak těžké
Až to uschne, tak to šmirglem vyhladíš...a následně podle tvé libosti naneseš buď ještě stříkací kit...až to uschne tak znovu vyhladíš a následně nasadíš už základní barvu ....pak už jen nanést barvu podle tvé libosti
Snad za tento návod nebudu ukamenován 

Teď máme Z18xe Mazlík
rozmyslam nad tym kitom ale skusim lamino , potom dam foto ked to vyjde
, moja maska pojde urcite do farby auta , nad tym som ani nerozmyslal ze nieco ine 

bumpersoft-kyt na plasty ...skelný je dobrý na lamino věci a tmel s příměsí hliníku na vady karoserie
tmel je těžký dost,pak určo šedý plnič a hooodně si s tím vyhrát na to pak ještě základ(záleží jaké barva na základ byla z fabriky,nebo dat vrchní barvu na vyhlazený plnič

tmel je těžký dost,pak určo šedý plnič a hooodně si s tím vyhrát na to pak ještě základ(záleží jaké barva na základ byla z fabriky,nebo dat vrchní barvu na vyhlazený plnič
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
kubeSRi nevies mi poradit aj koklo toho bumpersoftu mi bude treba na tu masku ?? aspon 0,5 Kg ?? 

co s budes presne robit s maskou?...jinak i tak kup 0,5kg neni to drahe 

astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
ja mam tiez rozdelanu masku este ju chyba nakitovat a dat do barvy neni ale cas 

[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]