Neseriozní uživatel mezi námi!!!!!!Martasek!!!!
Re: Neseriozní uživatel mezi námi!!!!!!Martasek!!!!
dave to jsi ale prodaval ti ne on tobe 

[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Reklama
joo kdyz chce pro sebe tak hrr ale kdyz ma pro nekoho neco udelat tak
pokud je to tak že opravdu si vymýšlí tak trest si zalouží!!!

pokud je to tak že opravdu si vymýšlí tak trest si zalouží!!!
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Ja to mam cca 25kmmirda2908 píše:bude vyjezd do nyjbujku??????????![]()
tam sem jeste nebeu

- DaveRR
- Kontaktovat uživatele:
Mirďo já vím
Jen jsem podotýkal na to, že pro sebe to musí mít co nejdřív ale, když má někomu něco prodat, tak to pos*re na plný čářě 

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no, frajer tady byl v úterý, ale asi neměl odvahu cokoliv napsat, ale pokud si to tady nevyřeší, mohlo by se mu klidně stát, že bysme si ho mohli najít na každém tuningovém webu, a pěkně mu tam zpříjemnit pobyt - a nemusíme nikam jezdit a špinit si s ním ruce - ten za to nestojí 
název operace: NAJDI SI SVÉHO MARTASKA

název operace: NAJDI SI SVÉHO MARTASKA

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
héééééééééééj plato už.........................asi začnu shánět jinde:-) a furt nic..........
No myslím, že by bolo vhodné varovať pred ním aj ludí na ostatných fórach, lebo ich tam môže oje*ať rovnako, ako tu.Mike.S píše:no, frajer tady byl v úterý, ale asi neměl odvahu cokoliv napsat, ale pokud si to tady nevyřeší, mohlo by se mu klidně stát, že bysme si ho mohli najít na každém tuningovém webu, a pěkně mu tam zpříjemnit pobyt - a nemusíme nikam jezdit a špinit si s ním ruce - ten za to nestojí
název operace: NAJDI SI SVÉHO MARTASKA![]()
Inak jeho inteligencia je naozaj zrejmá už z jeho príspevkov tu na fóre...

on inteligenciu nema 

[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
už ho hledám
a našel http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?f=86&t=60286...jinak mužeš mět IQ 190 a stejně mužeš byt totalni koko*...treba ti ''sprti matikari'' co pomuze kdyz umi z hlavy spocitat trojuhelnik ,kdyz neumi do ruky kladivo chytit ale v pic* je ze tito lidi maji silene prachy ...lepsi je byt ''univerzalni''

astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
kubesmaurer to mi připomíná tebe ten favorit..samej kit

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km

- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
před pár minutama jsem chlapečkovi napsal e-mail, že pokud se do zítra neozve s číslem balíku že odeslal nebo nepošle potvrzení vrácení peněz že to budu řešit trestním oznámením na PČR a předpokládám že nebudu sám .... a když známe jeho údaje bydliště spz,číslo účtu, jméno atd .... tak ať se radši bojí vystrčit nos na ulici .... jsem hrozný nervák a takovéhle zmrdy nesnášim..kvůli těmhle lidem "spím" v posilce ... tak jsem zvědav do zítra....
nojo kdybys byl sám policajt bylo by to lepší to by se rychlej řešilo...tyo bereš kreatin neco co? ze si tak nervni,ja kdyz cvicim uklidnuje me to a kdyz sem napumpovany nebal bych se ani party ***g***
někdo je holt nervní od narození, mě osobně taky posilování uklidnuje