Prekvapive casto ... nicmene spis mi vadi ze tocim 3000 pri 150km/hmilosh píše:a jak casto jezdis 190???AstraDTI píše:No treba u svyho motoru si ctyrkvalt neumim predstavit. Rychlosti jsou uz tak daleko od sebe a 5 je zbytecne kratka. Resp. umoznuje velmi pruzne zrychlovat do 190 a pak uz jsem za vrcholem vykonu na kolech
Spotreba s automatem
- Reklama
Ale predsa nemôžme porovnávať štvorstupňový automat s 5-stupňovým manuálom. Tá prevodovka funguje na úplnom inom princípe.AstraDTI píše:No treba u svyho motoru si ctyrkvalt neumim predstavit. Rychlosti jsou uz tak daleko od sebe a 5 je zbytecne kratka. Resp. umoznuje velmi pruzne zrychlovat do 190 a pak uz jsem za vrcholem vykonu na kolech
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale nekomu se treba porad nechce kvedlat fofrklackemAstraDTI píše:At funguje automat jak chce porad ma 4 rychlosti. Ani u moderniho dieselu kde je dostatek vykonu dejme tomu uz od 2000ot. ctyry rychloti nemuzou stacit k tomu aby byl v jakekoliv rychlosti k dispozici dostatek vykonu. Jednoduse cim vic rychlosti tim lepe se da vyuzit vykon.

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zdravím všechny majitele vozů od Adama
Já mám zkušenosti s automatem jen ty nejlepší,ale bohužel jen z půjčeného mercedesu 5OOSE,
byl to opravdu zážiteček jak poprvé s voňavou ženskou
Co se týče Adamova vozu, moc bych si ho přál,automat si myslím je fakt echtová věc a já už sem línej kvaltovat jak vandrák v červenci.
Moc sem o automatíku uvažoval a samozřejmě došlo taky na obavy a ty v podstatě rozhodly.
Teď jsem majitelem fakt nádherný astrule 1.6/16V,RV 01krom kůže asi v plný náloži a vše lakované,žádný černý ošklivý plast, opravdu vše v laku, ve dveřích bílá kůže né koženkovej šunt,A kolem 90 kulí nalítáno,takže fakt slušnej postrk,teď mě napadá,že tu ještě nemám taky fotky,ale až se rozhodnu pro změnu,zcela určitě půjdu do automatu .
Dost by mě zajímaly problémy či naopak spokojenost s automatem.
Tak se majte exclusive a super víkend

byl to opravdu zážiteček jak poprvé s voňavou ženskou

Co se týče Adamova vozu, moc bych si ho přál,automat si myslím je fakt echtová věc a já už sem línej kvaltovat jak vandrák v červenci.
Moc sem o automatíku uvažoval a samozřejmě došlo taky na obavy a ty v podstatě rozhodly.
Teď jsem majitelem fakt nádherný astrule 1.6/16V,RV 01krom kůže asi v plný náloži a vše lakované,žádný černý ošklivý plast, opravdu vše v laku, ve dveřích bílá kůže né koženkovej šunt,A kolem 90 kulí nalítáno,takže fakt slušnej postrk,teď mě napadá,že tu ještě nemám taky fotky,ale až se rozhodnu pro změnu,zcela určitě půjdu do automatu .
Dost by mě zajímaly problémy či naopak spokojenost s automatem.
Tak se majte exclusive a super víkend

K diskusi jestli je automatický 4kvalt málo oproti manuálnímu 5tikvaltu.
Spojka automatu pracuje jinak než spojka manuálu, proto u automatu stačí 4 kvalt jelikož jsou jednotlivé kvalty delší a počítačem řízená spojka na automatu je dokáže využít od nižších otáček motoru než mechanická spojka manuální převodovky.
Spojka automatu pracuje jinak než spojka manuálu, proto u automatu stačí 4 kvalt jelikož jsou jednotlivé kvalty delší a počítačem řízená spojka na automatu je dokáže využít od nižších otáček motoru než mechanická spojka manuální převodovky.
Astra G 1,8 16V caravan, automat
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to ses dobrej hulvat takto nicit auto, za 2 km se to ani neohrejeSršeň píše:Takže teploty nám klesajú a spotreba stúpa. Mne sa to momentálne vyšplhalo na 7,2/100 km. I keď jazdím teraz do práce 2 km, no nechce sa mi vstávať, tak to rieším astričkou.

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
2km můžeš pěšky a víc jak 2 km autobusem, astru akorát vyndávej v létě na focení jinak chraň tě ruka páně že bys sní někam jel, chudák astra
auto je od ježdění, ty názory tady mi hlava nebere
auto je od ježdění, ty názory tady mi hlava nebere
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Vojtou. Já v zimě (ačkoliv s benzínem) taky jezdím třeba celý týden 2km tam a 2km zpět, ručka max těsně nad modrým a zatím jí to zřejmě neublížilo.
Jeden na autorevue taky říkal, že s nafťákem jezdí denně kilák tam a zase zpět už nejmíň 5 let a auto zatím nikdy neprotestovalo.
Jeden na autorevue taky říkal, že s nafťákem jezdí denně kilák tam a zase zpět už nejmíň 5 let a auto zatím nikdy neprotestovalo.
Opel Vectra B sedan 1,8 16V, 190 000km
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost

-
- Kontaktovat uživatele:
To je otazka casu, nez se neco ozve. Pak to asi bude maso.RRAAFF_ píše:Souhlasím s Vojtou. Já v zimě (ačkoliv s benzínem) taky jezdím třeba celý týden 2km tam a 2km zpět, ručka max těsně nad modrým a zatím jí to zřejmě neublížilo.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
tak jezdi autobusem nebo si kup favorita, to tě nebude stát skoro nic, a to pohodlí....Lukas G. píše:To je otazka casu, nez se neco ozve. Pak to asi bude maso.RRAAFF_ píše:Souhlasím s Vojtou. Já v zimě (ačkoliv s benzínem) taky jezdím třeba celý týden 2km tam a 2km zpět, ručka max těsně nad modrým a zatím jí to zřejmě neublížilo.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz