Spotreba s automatem

Témata společná pro diesel i benzín a všeobecný pokec kolem motorů
Odpovědět
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

milosh píše:
AstraDTI píše:No treba u svyho motoru si ctyrkvalt neumim predstavit. Rychlosti jsou uz tak daleko od sebe a 5 je zbytecne kratka. Resp. umoznuje velmi pruzne zrychlovat do 190 a pak uz jsem za vrcholem vykonu na kolech :?
a jak casto jezdis 190??? :roll:
Prekvapive casto ... nicmene spis mi vadi ze tocim 3000 pri 150km/h
Reklama

Sršeň

Příspěvek od Sršeň »

AstraDTI píše:No treba u svyho motoru si ctyrkvalt neumim predstavit. Rychlosti jsou uz tak daleko od sebe a 5 je zbytecne kratka. Resp. umoznuje velmi pruzne zrychlovat do 190 a pak uz jsem za vrcholem vykonu na kolech :?
Ale predsa nemôžme porovnávať štvorstupňový automat s 5-stupňovým manuálom. Tá prevodovka funguje na úplnom inom princípe.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

At funguje automat jak chce porad ma 4 rychlosti. Ani u moderniho dieselu kde je dostatek vykonu dejme tomu uz od 2000ot. ctyry rychloti nemuzou stacit k tomu aby byl v jakekoliv rychlosti k dispozici dostatek vykonu. Jednoduse cim vic rychlosti tim lepe se da vyuzit vykon.
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

AstraDTI píše:At funguje automat jak chce porad ma 4 rychlosti. Ani u moderniho dieselu kde je dostatek vykonu dejme tomu uz od 2000ot. ctyry rychloti nemuzou stacit k tomu aby byl v jakekoliv rychlosti k dispozici dostatek vykonu. Jednoduse cim vic rychlosti tim lepe se da vyuzit vykon.
Ale nekomu se treba porad nechce kvedlat fofrklackem 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

No me to razeni taky vetsinu casu spis obtezuje. S automatem jsem jezdil a rozhodne se mu nebranim. Jediny co mi vadi na tom v Astre jsou 4 rychlosti. V emerice jsem jezdil 3-kvaltem a to uz bylo hodne blby.
ARMAGEDONX

Příspěvek od ARMAGEDONX »

Zdravím všechny majitele vozů od Adama :P Já mám zkušenosti s automatem jen ty nejlepší,ale bohužel jen z půjčeného mercedesu 5OOSE,
byl to opravdu zážiteček jak poprvé s voňavou ženskou :twisted:
Co se týče Adamova vozu, moc bych si ho přál,automat si myslím je fakt echtová věc a já už sem línej kvaltovat jak vandrák v červenci.
Moc sem o automatíku uvažoval a samozřejmě došlo taky na obavy a ty v podstatě rozhodly.
Teď jsem majitelem fakt nádherný astrule 1.6/16V,RV 01krom kůže asi v plný náloži a vše lakované,žádný černý ošklivý plast, opravdu vše v laku, ve dveřích bílá kůže né koženkovej šunt,A kolem 90 kulí nalítáno,takže fakt slušnej postrk,teď mě napadá,že tu ještě nemám taky fotky,ale až se rozhodnu pro změnu,zcela určitě půjdu do automatu .
Dost by mě zajímaly problémy či naopak spokojenost s automatem.
Tak se majte exclusive a super víkend :twisted:
Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km »

K diskusi jestli je automatický 4kvalt málo oproti manuálnímu 5tikvaltu.
Spojka automatu pracuje jinak než spojka manuálu, proto u automatu stačí 4 kvalt jelikož jsou jednotlivé kvalty delší a počítačem řízená spojka na automatu je dokáže využít od nižších otáček motoru než mechanická spojka manuální převodovky.
Astra G 1,8 16V caravan, automat
Sršeň

Příspěvek od Sršeň »

Takže teploty nám klesajú a spotreba stúpa. Mne sa to momentálne vyšplhalo na 7,2/100 km. I keď jazdím teraz do práce 2 km :oops: , no nechce sa mi vstávať, tak to rieším astričkou. :wink:
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Sršeň píše:Takže teploty nám klesajú a spotreba stúpa. Mne sa to momentálne vyšplhalo na 7,2/100 km. I keď jazdím teraz do práce 2 km :oops: , no nechce sa mi vstávať, tak to rieším astričkou. :wink:
tak to ses dobrej hulvat takto nicit auto, za 2 km se to ani neohreje :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Lukas G.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas G. »

kudla srsni, ty si tu astruli total odvaris. Ja bych kvuli dvoum km, astrulku ani nebudil
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

2km můžeš pěšky a víc jak 2 km autobusem, astru akorát vyndávej v létě na focení jinak chraň tě ruka páně že bys sní někam jel, chudák astra

auto je od ježdění, ty názory tady mi hlava nebere
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
RRAAFF_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RRAAFF_ »

Souhlasím s Vojtou. Já v zimě (ačkoliv s benzínem) taky jezdím třeba celý týden 2km tam a 2km zpět, ručka max těsně nad modrým a zatím jí to zřejmě neublížilo.
Jeden na autorevue taky říkal, že s nafťákem jezdí denně kilák tam a zase zpět už nejmíň 5 let a auto zatím nikdy neprotestovalo.
Opel Vectra B sedan 1,8 16V, 190 000km
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost ;-)
Lukas G.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas G. »

RRAAFF_ píše:Souhlasím s Vojtou. Já v zimě (ačkoliv s benzínem) taky jezdím třeba celý týden 2km tam a 2km zpět, ručka max těsně nad modrým a zatím jí to zřejmě neublížilo.
Jeden na autorevue taky říkal, že s nafťákem jezdí denně kilák tam a zase zpět už nejmíň 5 let a auto zatím nikdy neprotestovalo.
To je otazka casu, nez se neco ozve. Pak to asi bude maso.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Sršeň

Příspěvek od Sršeň »

Ale no tak páni, tomu motoru to nemôže ublížiť. Veď či idem ráno do práce 100 km alebo 2, ten motor štartujem stále len studený. Ale mňa zaujímala Vaša spotreba s automatom :wink: :wink:
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Lukas G. píše:
RRAAFF_ píše:Souhlasím s Vojtou. Já v zimě (ačkoliv s benzínem) taky jezdím třeba celý týden 2km tam a 2km zpět, ručka max těsně nad modrým a zatím jí to zřejmě neublížilo.
To je otazka casu, nez se neco ozve. Pak to asi bude maso.
tak jezdi autobusem nebo si kup favorita, to tě nebude stát skoro nic, a to pohodlí....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Odpovědět