astrule- X20DTL 3dv.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 04 dub 2006, 19:36

koukám že tam někdo dal enjoy lampy.... pěkný
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Reklama

Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design » 04 dub 2006, 19:40

ty jo :shock: taky na to cumim husty hlavne ze predu je to mazec a nevite nekdo nahodou kolik stoji takovy svetylka? 8)

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 04 dub 2006, 19:42

Vojta píše:koukám že tam někdo dal enjoy lampy.... pěkný
dekuju :oops: to jsou enjoy..? sakra kdybych to vedel drive tak je vezmu od tebe...mam tu levou od nekoho tuklou...ale me se ty moje zdaji tmavsi nez ty tvoje ..
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 04 dub 2006, 19:43

dj.chicken píše:
Vojta píše:koukám že tam někdo dal enjoy lampy.... pěkný
dekuju :oops: to jsou enjoy..? sakra kdybych to vedel drive tak je vezmu od tebe...mam tu levou od nekoho tuklou...ale me se ty moje zdaji tmavsi nez ty tvoje ..
tak to se ti jenom zdá -> já je mam stejně tmavý ale na tý černý to asi tak neni znát, co to máš za rok?

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 04 dub 2006, 19:51

aha...a uz je asi nemas ze..? no podle bazaru to byl 2000 ale podle VINu je to 99.

jo tak to nevim kolik stoji ale jsou hezci nez ty svetly klasicky...akorat mam pocit ze je velika pravdepodobnost ze se tam davali seriove...uz jsem je videl tady v ostrave na spouste astrickach...
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 04 dub 2006, 19:54

dj.chicken píše:aha...a uz je asi nemas ze..? no podle bazaru to byl 2000 ale podle VINu je to 99.

jo tak to nevim kolik stoji ale jsou hezci nez ty svetly klasicky...akorat mam pocit ze je velika pravdepodobnost ze se tam davali seriove...uz jsem je videl tady v ostrave na spouste astrickach...
to je jasný že se tam dávali sériově ale jenom na coupe nebo na výbavu Enjoy a ta se dávala až někde od roku 2002 nebo 2003

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 04 dub 2006, 20:04

aha...no tak to si stim nekdo hezky pohral nez to ke me doslo...akorat je neco odflaknute tak to ted po castech dodelavam...zacal jsem foliema, pokracovat budu pneuškama a pak uz snad zacnu zapojovat vlastni fantazii a bude jen a jen krasnejsi...

takze ty enjoyky uz nésů..?

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 04 dub 2006, 20:19

dj.chicken píše:no ja jsem tusil ze se nekdo zepta.. :D ne to uz tam bylo...ja je jen vylestil aby to vypadalo k svetu...ale existujou na to specialni barvy tak si myslim ze na nich by navod mohl byt...alespon peiblizny ale uprime receno...sam bych se do toho asi nepustel plotoze bych se bal ze s tim neco udelam...ale mam pocit ze ty mas s oveckou vice zkusenosti nez ja tak to muzes zkusit...
njo ja jsem si tu barvu koupila, ale navod prdlajs... njo tak ja to zkusim, kdyztak to rozbiju :lol: nenasel bys pro me fotecku detailu jen tech brzdic? jedna staci, ja jen abych kde vsude to nastrikat a kde uz ne :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 04 dub 2006, 20:31

dj.chicken píše:takze ty enjoyky uz nésů..?
nejsou, možná budou ale nemůžu slíbit

Radar

Příspěvek od Radar » 05 dub 2006, 10:17

No moc pěkné autičko,a ta barva ta je prostě nej,ty brzdiče mám je taky na všech čtyřech a už jsem to tak koupil, Ty folie no to je prostě super, kolik tě koštovali a maj atest? :idea: Celkově fakt dobry

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 05 dub 2006, 10:23

dekuju...jo jo uz maji atest..pred tim tam byly jen nejake obycejne modre z burzy a ted jsou lepene v autosklech...celkove me cele auto vyslo na 3500 ve predu nejsvetlejsi a vzadu strdne tmava odstin do modra...

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 12 kvě 2006, 17:44

tak tento vikend jedu vyklepavat nasledky zimy... :oops: ...leve dvere, dvere od kufru a poradne nahodit a pripevnit predni naraznik plus jeste prrebrousit a zakytovat ne moc kvalitne udelane kousky od predchoziho majitele(drzak SPZ osvetleni SPZ, a takove drobnosti co uz jdou dost videt pri detajlnim zkoumani) drzte palce snad to vsechno stihnu...

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

VSTÁNÍ Z MRTVÝCH

Příspěvek od dj.chicken » 10 čer 2008, 19:12

ZDRAVÍM LIDIČKY...TAK JSEM TADY ZPÁTKY...PO DLOUHÉ DOBĚ ODE DNEŠKA MŮŽETE VIDĚT PO OSTRAVĚ SVIŠTĚT MOJI ASTRULKU V PLNE SVÉ KRASE JEN DODĚLÁM NEJAKÉ KOSMETICKÉ DETAILY A BUDE TO....KONEČNĚ JI MAM ZASE ZPATKY DOMA A JE V ZDRAVOUČKA PROTOZE BYLA NEMOCNA A MALEM UZ JSEM JI POSLAL DO MARNICE...ALE NAKONEC JSEM SE ROZHODL JI DAT JESTE TU SANCI A ONA SE MI ODVDECILA...ZITRA NALESTIM...A VYFOTIM...MAM NOVE KOLESKA A SPORTOVNÍ PODVOZEK...JE KRASNOUČKÁ...JESTE HEZCI NEZ DRIVE...AKORAT MUSIM POSTUPNE ODSTRANOVAT JESTE NEJAKE TY DUSLEDKY NEMOCI JAKO ODĚRKY A POVOLENE PLASTY TEN MANIK CO TO MEL BY MEL JIT DO TECH KYTEK MISTO NI...

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 10 čer 2008, 20:01

tak se stav na srazu v sobotu at ti ji nekdo poradne nafoti 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 12 čer 2008, 17:28

ahoj pekna astrule,jezdim casto do ov se projet, tak mozna ji tam nekde uvidim :D
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Odpovědět