Boči tak já teď, co jsem pořídil nový kola, při parkování jak debil Parkuju na pravý zrcátko namířený na zadní kolo a to tak že i na 4x , ale otázka je co bude, až na to zapomenu, třeba ve spěchu
Tím sem chtěl říct, klid, čeká nás to všechny co parkujeme pravidelně podélně u chodníku
Bohužel je to jen otázka času, kdy se to stane... Já jsem si celý minulý rok dával bacha na parkování, pak jsem přijel jednou do Nymburka, chtěl si zaparkovat jako vždy podél, řídil se podle zrcátek a bum zadní kolo jsem hlodnul... No somazřejmě kousek obrubníku byl vykosený a já si toho nevšimnul, takže jsem byl v tuto chvíly taky pěkně nasranej No a o týden později jsem zaparkoval o ulici vedle a tam jsem hlodnul přední ... Prostě když se to má stát, tak se to stane
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tohle byla rada mého otce... Tak jsem toho hned z začátku, co jsem si udělal řidičák, využil a do dnes mám pokoj. Vůbec mě neobtěžuje abych ji někam odvezl
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!