Prekresli si cisilka na palubce a nafta ti bude tocit klidne 12000CUBErt píše:Moje další auto bude zase v benzínu. Pokud nebudou diesely stejně hlučný, stejně točivý a stejně pocitový jako benzíny. Tak a teď jdu spát.....Ahoj
Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
Tak jsem se konečně dostal ke změření spotřeby u tý mojí koloběžky, před výjezdem plná nádrž po víčko, po dojezdu to samý. Trasa Liberec - Pardubice + nějaký popojížděčky, kilometrů celkem: 300 - spotřeba 5,9 L/100 km.
Jsem celkem překvapenej, cesta není žádná dálnice, semtam jsem jel za kolonou kamiónů 40tkou a hlavně jsem měl v autě tam i zpátky naloženo 400 kg + sebe.
Jsem mile překvapen a spokojen.
Jsem celkem překvapenej, cesta není žádná dálnice, semtam jsem jel za kolonou kamiónů 40tkou a hlavně jsem měl v autě tam i zpátky naloženo 400 kg + sebe.
Jsem mile překvapen a spokojen.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
-
pepca
-
pepca
Nemáš co, motor je celkem dobrej na dálky, ale po městě mám pocit, že si bere celkem dost (jen odhad - přesně jsem neměřil), ale určitě to není žádnej závoďák pro mladý vejry
, páč např. do kopce na to můžu šlapat jak chci a vono to jede pořád stejně. Prostě slabý jak čaj, ale stačí. 
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja mel v nexii taky 8v co mel 55kw, mi nerikejte ze vam to jede v pohode, bo to bylo liny jako prase, ale auto melo 900kg takze to slo... fabiani cumeli 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet