Já mám přezuto na zimních již od dubna, neb jsem je chtěl dojet. Ale oni ne a ne se sjet, stale maji 4,5 mm. No jsou to vítězové letošních testů u dTestu, Dunlop SP Winter Sport tak je tam do jara nechám a pak honem celoroční Goodyear Vector 4 Seasons (10. místo z 15. hodnocených), které za sebou nechali výhradně zimní pneu jako Yokohama W.drive V903, Kumho IZEN KW23, KJleber Krisalp HP2, Vredestein Quatrac 3 a další..
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Tu ještěrku od Shimmerona budiž, ale ta " hydraulika" od mirda, tak to je nářez
Já zrovna zneuctil naší žirafku orezlými plecháči za použití heveru na ruční pohon. Snad se mi za tu "nádheru " autíčko nepomstí
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
bezpecnost prace?to coje vysokozv. mame ta zelena na fotke ale takhle jak sem to udelal je to bezpecnejsi a nechtelo se mi jit s autem do servisu tam ma chtely objednat na listopad a v praci mam live delam si co chci
zdenin-ten clovek dela mistra?hned bych ho zrusil ja sem delal taky mistra ale seknul sem stim a mam cas na vse a hlavne klid
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Nás to čeká zítra v 13:00 hod., neděli jedeme do Brna a na cestu zpět už budou zimní gumy povinné, navíc to počasí už na ně taky je.
Jen mě udivila cena - za kompletní přehození (hezké AL za hnusné plechy) včetně výměny starých zimních za nové jen cca 600 Kč. My počítali s dvojnásobkem a ceny kolem tisícovky byly i v jiných pneuservisech v okolí, co jsme se ptali. Každopádně tady jsme přezouvali i na jaře a loni a spokojenost