Já nevím jak vy, ale já jdu spát, ráno v 3:45 crrrrrrrr. Yanek už beztak zalomil, jdu taky.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
jel jsem okolo v 11 hodin a dvůr byl plnej tak jsem koukal a nic neviděl. Ale asi se tam zastavim pro nějakej díl když už ti to budou rozebírat tak to budu mít bez práce.
jo neni to tak nakonec spatny ventily jsou v poradku vymeni rozvody pumpu nejake veci jeste a v patek bude asi hotove tak sem zvedavej a cena stejna jak sem psal vecsina je za material
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Na naučení se na státnice mám 5 dní - má vůbec smysl se učit, když vím, že si to do hlavy stejně nezvládnu všechno narvat? (7 předmětů, celkový rozsah literatury 5397 stran + nějaké internetové zdroje)
Zdravíčko,
Jezdí někdo z Vás pravidelně z Neratovic do Prahy ? Potřeboval bych něco případně přivézt od lukassa
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!