Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Tak ja ji dnes poradne vylestil, ale stacila hodka pred barakem a to svinstvo co pada z lip nebo co to je to abych to zitra umyl znova :-/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Tak to my jsme přijeli kolem sedmý z němec i s kolam z Oplu a cestou zpátky jsem si vyzvedl ty zadní N-Joye (ještě jednou díky :lol: ), takže když to stihnu zítra rychle obout, tak je budu na srazu mít :lol: :lol:

Obrázek
Mobil : 602318645
Boči

Příspěvek od Boči »

Hojec,

tak já včera za pomoci otce zprovoznil radio tak jak ma být. Predtim se mi mazala pamet .... tak jsem po Bukačově radě prehodil 2 dratky a šlo to. Jenze pak jsem na 5 dnu odjel a kdyz jsem chtel nastartovat tak jsem mel uplne vystavenou baterku. Bralo si to z baterky 1,2 A. No nyni je to v pohode (doufam). Jooo a jinak jsem jeste menil podsviceni MID displeje na modro a nic moc, spiše NIC. Nejde tam nic pres den videt, takze to zkusim hodit do červena.

Tož sa majte ....
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

Já jel včera do Hlučína aviděl jsem tam naší astru z fóra. Kdo to byl? Nemůžu si za nic vzpomenout na jméno.... (černá HB)
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
milode
Příspěvek od milode »

Tak já v pondělí vyčistil AGR ventil......samovolné zvedání otáček volnoběhu odstraněno!!! A poslal jsem jednomu kolegovi z fora krytky na kola....slíbil jsem a poslal....už jsou prý namontované.No a v sobotu mi jeden kolega také z fora slíbil,že mi v pondělí pošle zadní plato........no je pátek a nic nepřišlo....ani plato,ani omluva..........hold jiný kraj jiný mrav!!!!!
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...

Má Astra G
Boči

Příspěvek od Boči »

milode píše:... v pondělí pošle zadní plato........no je pátek a nic nepřišlo....ani plato,ani omluva..........hold jiný kraj jiný mrav!!!!!
Se nediv když si AŽ z AŠE :lol: :lol: hehe
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek
Phrz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phrz »

tak to ja jsem se dneska objednal ke znamemu z oplu na takovou prohlidku a poopraveni vseh neduh a kdyz mi rekl co bude vsecko potreba udelat tak jeste ted mam z toho vitr v penezence :D srovnat hlavu, sada tesneni k hlave a neco k ventilum, zkontrolovat kladky pripadne vymenit, mrknout na lambdu pokud pujde vyndat(neco mi obcas cinka dole v trubkach), brzdovka nova, bubny, vycistit klapku, vymenit O krouzek u nadrze atd.. radsi uz nebudu pokracovat abych se v noci neodkopával :D
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Milode, budes na srazu zitra? Dluzim ti za ty krytky ale az ted vim kdo mi je posilal bo jsem to zapomel samozrejme, tak at mame ucty vyrovnane 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

ondrazalsky píše:dnes jsem s celkem tezkym srdcem prodal astricku... slouzila verne, temer 4 roky a pres 50tkm... verim ze novy majitel se o ni bude starat aspon tak jako ja... předával jsem ji v temer perfektnim stavu. a rad bych se pri volbe dalsiho vozu priklonil zase k Oplu, tentokrat by to mela byt astraH, tak snad to vyjde. pohodovej den vsem a astram zdar, ondra
A co si udělal s těmi disky? :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

ondrazalsky píše:dnes jsem s celkem tezkym srdcem prodal astricku... slouzila verne, temer 4 roky a pres 50tkm... verim ze novy majitel se o ni bude starat aspon tak jako ja... předával jsem ji v temer perfektnim stavu. a rad bych se pri volbe dalsiho vozu priklonil zase k Oplu, tentokrat by to mela byt astraH, tak snad to vyjde. pohodovej den vsem a astram zdar, ondra
Tak uz se muzes pak presunout :D

WWW.OPEL-ASTRA-H.CZ 8)
Chavron

Příspěvek od Chavron »

Tak ja som vcera astricke daroval tazne a dnes som jej umyl fazonu, akurat ze 10 min po umyti je na tej ciernej vidiet kopu pelu co je stale vo vzduchu
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Chavron píše:Tak ja som vcera astricke daroval tazne a dnes som jej umyl fazonu, akurat ze 10 min po umyti je na tej ciernej vidiet kopu pelu co je stale vo vzduchu
Nerikej mi ze to mate i na Slovensku, to vidim a mam nerva :lol:
Chavron

Příspěvek od Chavron »

jo tato moda dosla uz aj k nam, clovek si ani okno nemoze otvorit, a to ma navyse trapi cele leto alergia - moderna choroba :(
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

milosh píše:
Chavron píše:Tak ja som vcera astricke daroval tazne a dnes som jej umyl fazonu, akurat ze 10 min po umyti je na tej ciernej vidiet kopu pelu co je stale vo vzduchu
Nerikej mi ze to mate i na Slovensku, to vidim a mam nerva :lol:
Já Astru leštil dva dny v kuse... Pak už mě to přestalo bavit, když se na něm neustále objevoval pil :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Saša

Příspěvek od Saša »

Dnes krásně tak jsem namontoval Angely. :wink: Obrázek
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
Odpovědět