Ty jo, co řešíte, ta hmoždinka stojí v oplu pár korun.....
Mojmec - jo starý dobrý plechový matky, luxus, když se prohne, nebo přirezne..... To je fakt věc ze 120 a na astru to nepatří...
Dobrý den,
potřebuju poradit, kterou z těchdle žárovek http://www.autokelly.cz/#PATH=3761804;4 ... |SD=0|ST=0| použít do přístrojové desky pod budíky? Na fóru jsem našel, že snad s paticí B8.5, ale v Kelly jich mají víc, tak chci vzít správně.. Nemám čas to teď rozdělat a jít se podívat, potřebuju ji dnes koupit, abych ji mohl o víkendu vyměnit. Poradíte?
Díky.
potřebuju poradit, kterou z těchdle žárovek http://www.autokelly.cz/#PATH=3761804;4 ... SD=0|ST=0| použít do přístrojové desky pod budíky? Na fóru jsem našel, že snad s paticí B8.5, ale v Kelly jich mají víc, tak chci vzít správně.. Nemám čas to teď rozdělat a jít se podívat, potřebuju ji dnes koupit, abych ji mohl o víkendu vyměnit. Poradíte?
mno , mam B8,4 pohledej nekde fotky barva patice urcuje provedeni / bila,zelena,orange ,... 1,2W ,2W , ... jeden obr. je i u mne nez jsem to prekopal na ledky a je klid
www.eso.tym.cz - nejen astra-g v obrázcích - ostatní je na vás
Jelikož jsem nevěděl který, koupil jsem Osram 12V 1,2W B8.5d a špatně Rozdělal jsem to a zjistil, že tam mám 12V 1,5W BX8.4d... Ale dal jsem tam ty, co jsem koupil a svítí to, nevím teda zatím jak moc, protože je teď slunečno,a le snad to bude ok..
neznáte někdo internetový obchod kde bych mohl koupit žárovky do topení? Zatím nevím jaké tam mají být a nechci jezdit s rozebr2aným autem tak bych si je nejdřív objednal a až pak vyměnil... jsou stejné nebo je více typů žárovek? díky
Není to LEDka, ale žárovka a když řekneš, že chceš žárovku do přístrojovky v patici, tak ti dají to správnou.
Díval jsem se teď na originál, co mi tu leží na stole a je tam akorát napsané: Osram 12v 2,0W
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
To je koncovka se zámkem a se zajištěním. Uprostřed toho štekru vidíš plastový jakoby rámeček ( obepíná ten konektor). Zatlačením na jednu stranu ( podle té fotky doleva), se spoj odjistí a konektory se od sebe krásně rozpojí. Spojíš to opačně.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Nějak sjem neměl čas sem napsat, ale už mám vyměněno, ale pěkně jsem se vydrbal... vyměnil jsem žárovku pod panelem topení a když jsem dal vše z5 a smontoval tak nesvítil displej ve středovém panelu... střepala se levá žárovka podsvětledí displeje, tak znovu rozmontovat a vyměnit a radši ještě odzkoušet zda už svítí vše... a ejhle přestala svítit i pravá žárovka displeje... nechápu, že jsou tak choulostivé na střepání...
Všechny žárovky mají volframové vlákno a pokud jsou už dlouho v provozu tak to vlákno se ztenčuje a je křehčí a křehčí a potom je daleko více náchylnější na otřesy než nová žárovka a potom stačí nepatrný otřes a je v p....i. Někdy se stane, že vlákno se otřesem přeruší a dalším otřesem zase spojí a začne z ničeho nic znova svítit ale to už je otázka času kdy je po ní a taky svítí méně. prostě je vyhřátá Jednu takovou mám taky na display a čekám každou chvíli, že bude po ní a vyměním potom všechny co jsou v tunelu
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.