APiK píše:Dneska ráno o5 Ruprecht, dnes jel trošičku kultivovaněji. Jen nechápu proč předjíždí, když po 300m odbočuje doleva.
Takže ty co před 10 vteřinama předjel tak kvůli němu brzdí, protože on dává přednost protijedoucím. To fakt nechápu. No nic. Navíc Ruprecht už taky není žádnej mladík a mohl by mít rozum.mexxo píše:Pretože má turbo.APiK píše:Dneska ráno o5 Ruprecht, dnes jel trošičku kultivovaněji. Jen nechápu proč předjíždí, když po 300m odbočuje doleva.
bude mi teprve 19, ale jezdím opatrně a předvídavě s tím, že provoz nebrzdím.. nepředjíždím téměř nikoho kromě 70kářů na hlavní přehledný cestě nebo traktoru na vedlejší (pravda, s X16SZR si toho moc dovolit nemůžu), ale ty HO..DA s passatama a ochcávkama, co mě předjíždí přes plnou nebo tak, že já musím dupat na brzdu aby je nesejmulo protijedoucí, to rozhodně z 90ti% mladíci nejsouAstraMan píše:Hm a pak se nemáme čemu divit, že se nadává na "mladé" řidiče, když oni sami veřejně prohlašují, že za jejich idiotský styl řízení může věkFakt, někdy lituji toho, že vůbec do jejich věkové skupiny patřím i já
APiK píše:Bezpečnost není o rychlosti, ale o tom zda jedu/nejedu jak DEBIL !
Pravda, ale tuhle větu můžeš napsat do každého druhého topicu nejn v sekci pokec. Navíc trocha OT v pokecu nikoho nezabije.ali píše:jak sleduju toto tema tak se z toho stava pomalu uplne neco jineho nez napovida nadpis. A pak jak clovek opravdu nekoho potka tak nezjisti kdo to byl, protoze to uz je davno prevalene x zpravama mimo misu. Sorry ale musel jsem to tu uz napsat
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |