Radoš 92 píše:To by musela změnit i jméno a byl by z toho jarnik09..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takže vlastně samý důležitý sarapatičky na AstřičkyRadoš 92 píše:A já si domlouvám pomalu olejíčky, filtříček, žárovičky, kulové čepíčky, opravu ruční brzdičky, čidélka ABS a takové drobnosti.... Bratru za trojčičku, počítám.
No tak to je nemilénew-name píše:když jsem jel z práce, tak mě vzala z boku nějaká kráva... nemám slov, musim jít někam na vzduch
Tak to nase*enew-name píše:když jsem jel z práce, tak mě vzala z boku nějaká kráva... nemám slov, musim jít někam na vzduch
Celá posádka v pořádku? Jinak Tě celkem chápu, teprve pár dní máš konečně vzhledově dodělanou Astruli a hned tohle... By mě asi taky trefilo, kdybych si dal takovou práci s těmi úpravami a po pár dnech to do mě někdo prdnulnew-name píše:když jsem jel z práce, tak mě vzala z boku nějaká kráva... nemám slov, musim jít někam na vzduch
Ňamkonew-name píše:když jsem jel z práce, tak mě vzala z boku nějaká kráva... nemám slov, musim jít někam na vzduch
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |