Doporučte notebook

Co se jinam nehodí pište sem
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

to já zase moc posoudit nemůžu, sice ho tchýni spravuju, ale nedělám na něm denně a za tu chvilku než na něm něco nainstaluju nebo udělám takovou tu běžnou údržbu toho moc nepoznám, ale že by se na něm nedalo psát . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Reklama

manli2

Příspěvek od manli2 »

milosh píše:je to nejrpodavanejsi znacka u nas
škodovka taky.... a znamená to něco? ne....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi »

Model X51L je výborný notebook za ty peníze, hodně dobré zpracování pevné plasty, oproti jiným modelům Asus nedisponuje web kamerou, takže pokud to nebude vadit tak dobrá volba. Grafická karta v notebook plně postačí na kancelářské programy, brouzdaničko po internetu, zprávu fotek...., hry na tom moc nepojedou. Pokud bych se rozmýšlel o koupi notebooku tak bych si ho koupil už i s Windowsy (pokud nemám už legalní verzi doma nebo přístup k licenci). Visty jsou sice náročnější než starší XP, ale jelikož XP je sice celkem spolehlivý systém ale přece jenom trochu starší. U Vist bych daval přednost verzi Home jelikož Basic je celkem dost osekaná. Plusy Windowsu u notebooku asus - notebook je plně nainstalovaný i ovladači (odpadá instalovaní ovladač po ovládači), při pádu systému jednoduchá instalace do puvodního stavu a nakonec odpadají problémy s nelegalními OS. Další plus pro Asus dává jako dárek ke každému notebooku Brašnu a myš.
Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi »

Jinak co se týče srovnání Asusu s jinými výrobci, jak někdo psal, že klávesnice jsou takové že se na nich nedá psát tak nevím jestli dotyčný psal na Asus notebooku nebo jen na Aceru (sory ale ke značne Acer mám odpor, jelikož co se mi výrobky od této značky dostaly do ruky pokaždé byl s nima problém).
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Melodi píše:Jinak co se týče srovnání Asusu s jinými výrobci, jak někdo psal, že klávesnice jsou takové že se na nich nedá psát tak nevím jestli dotyčný psal na Asus notebooku nebo jen na Aceru (sory ale ke značne Acer mám odpor, jelikož co se mi výrobky od této značky dostaly do ruky pokaždé byl s nima problém).
toho asuse jsem instaloval a delal na nem skoro tejden a fakt to cvaka silene.

Acery byly shity pred lety dnes uz je kvalita jinde, vemte si oply, taky bych nechtel kadoura protoze to rezlo atd... ale dneska kde je opel, znacka stejne ale kvalita uplne jinde.

Ale nikomu to nevnucuju, osobne bych si notase za 20 nekoupil kdyz mi staci za 10 na net, office a obcas gameska ci film.

V praci mame HP, ten bych nechtel, nema ani sirokouhly displej, na svym ejsru mam leskly, sice se musi casto cistit ale obraz supr narozdil od toho matnyho HP, kterej navic topi jak krava.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar »

milosh píše:Ja mam acer uz skoro rok, pouzivan denne, porad ho nekde taham a nemam nejmensi problem, koupil bych si ho zas. je to nejrpodavanejsi znacka u nas tak to asi bude mit duvod, ma supr klavesnici, narozdil od Asus co koupil kamos, ma sice lepsi vybavu ale psat se na tom neda.
Mam doma Aspire už 3 roky a nikdy žádnej problém.V práci mám TravelMate a jedinej problem co byl tak se vyřešil novým BIOSEM.Jinak vše OK.
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky
Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar »

milosh píše:
Ale nikomu to nevnucuju, osobne bych si notase za 20 nekoupil kdyz mi staci za 10 na net, office a obcas gameska ci film.

V praci mame HP, ten bych nechtel, nema ani sirokouhly displej, na svym ejsru mam leskly, sice se musi casto cistit ale obraz supr narozdil od toho matnyho HP, kterej navic topi jak krava.
Starej Aspire mi taky topi.Nechal jsem se jednou ukecat na AMD a od té doby mám doma topení. :cry: :oops:
A to jsem za něj v roce 2005 dával 32 litrů. 8)
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Já mám už druhý Acer a jsem velmi spokojen. Používám ho hlavně v kamionu jako gps. V autě se pořád natřásá a stále funguje. Jednou za rok ho nechám vyčistit a dotáhnout šroubky a vše je ok. Kámoš před půl rokem koupil Asus a už ho dvakrát reklamoval.
Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi »

To je dobře napsané koupil si Asus a reklamoval ho už dvakrát, přiznám barvu dělám servise NB tak vím jaké Asusy jsou a co se na ních kazí, ale říct že Asusy se hodně kazí tak to není zase tak pravda. Kazí se všechno zaleží jen na jaky kus člověk trefí a je jedno jestli to je Asus, Acer, HP, Dell... Tak samo jak Opel, VW... Jak se kazí astry a kolik lidí je má tomto fóru a vubec... A to že se pokazí paměť, HDD bohužel za to taky můžou výrobci pamětí a hdd prostě je to jen technika jako všechno.
-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -LJ- »

IBM/Lenovo 4 ever ;) jedine...sice si zaplatis za znacku ale je to asi nejlepsi... :) Teda co ja vim tak Acery neee ale kazdej ma svuj nazor :)
Ja bych sel do Asus, MSI, a muj favorit kteryho i mam Lenovo...to bych asi doporucil...

Ja mam osobne ted tenhle asi pul roku uz...

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50274
LittleJohn-Obrázek
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Re: Doporučte notebook

Příspěvek od Samothe »

přijdu brzy o komp ptž není můj tak vybírám nějaký noťas co říkáte na tenhle?
http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/479 ... -d610.html
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

ten dell to je nakej oldies ne? malo pameti, malej disk, mala uhlopricka, dneska za desitku koupis slusnej new ntb leckdy i s legal vistama, jetej bych nekupoval 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

ja mam MSI GX700PX a naaaajvacsia spokojnost
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

Samothe píše:přijdu brzy o komp ptž není můj tak vybírám nějaký noťas co říkáte na tenhle?
http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/479 ... -d610.html
to uz je dedecek mezi notebookama :D
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

na novej zrovna nemám a nějakej shit zrovna nechci jde mi především o net na ukládání fotek a občas nějakej film nepotřebuji nic extra ale pokud víte o něčem lepším nej s Vistou bo jsem si na ní zvykl tak by to bylo super 8)
Odpovědět