No já teda nevim je to jedna paní povídala ale v americe prý mají benzíny s nízkým oktanovým číslem a to prej hodně .snad 88 nebo tak Takže to aditivum asi taky nic moc
Tankuju výhradně u ARALu, zatím bez nejmenšího problému. Ale asi ze zvyku. Taky jsem 3,5 roku dělal na pumpě. Otvírali jsme v Liberci první zahraniční značku TOTAL. Faktem je, že většina čerpaček tehdy brala palivo z ČEPRA. U velkých a známých firem si myslím by problém s kvalitou být neměl, nemohou hazardovat se svým jménem. Proto doporučuju tankovat u nich. Jinak elektronika moderních motorů je schopna se nastavit dle kvality a oktanového čísla paliva sama. Takže nehrozí klepání motoru ani další negativní jevy. Až samozřejmě na výkon motoru. Mějte se!
tokin píše:No panečku, to je názor do pranice, může ho někdo potvrdit či vyvrátit?
Potvrzuji jak jen to jde. Ve škole nás učil odborník přes rafinérky a ten to říkal taky. Jinak na každé benzince ti řeknou, kdo je zaváží, mají to tam mnohdy napsané možná musí.
Benzin Schell je stejnej jak hypernova.
tokin píše:No panečku, to je názor do pranice, může ho někdo potvrdit či vyvrátit?
Potvrzuji jak jen to jde. Ve škole nás učil odborník přes rafinérky a ten to říkal taky. Jinak na každé benzince ti řeknou, kdo je zaváží, mají to tam mnohdy napsané možná musí.
Benzin Schell je stejnej jak hypernova.
Já se přidám. Mám např. zjištěno že např. Globus dříve navážel Aral a teď to je OMV a Makro bere buď od Benziny nebo OMV - jak kdy a jak kde. A čerpačky u hypermarketů jsou moderní a s velkým obratem, což je důležité. Hlavně nebrat u čerpaček s malým obratem kde je palivo v nádržích dlouho. Mám ropáka a beru u Globusu nebo Makra. Zkoušel jsem jednu dobu OMV a nedávno pár nádrží Shellu a s autem to nedělalo nic a spotřeba stejná, dokonce u Shellky trošku vyšší. Používám ještě aditivum do nafty VIF. Jinak zeptejte se Ypera v klubu Renbau. Ten Vám dá odbornou odpověď a i v mé odpovědi ho víceméně cituji.
Zdeněk Lbc píše:Tankuju výhradně u ARALu, zatím bez nejmenšího problému. Ale asi ze zvyku. Taky jsem 3,5 roku dělal na pumpě. Otvírali jsme v Liberci první zahraniční značku TOTAL. Faktem je, že většina čerpaček tehdy brala palivo z ČEPRA. U velkých a známých firem si myslím by problém s kvalitou být neměl, nemohou hazardovat se svým jménem. Proto doporučuju tankovat u nich. Jinak elektronika moderních motorů je schopna se nastavit dle kvality a oktanového čísla paliva sama. Takže nehrozí klepání motoru ani další negativní jevy. Až samozřejmě na výkon motoru. Mějte se!
Tak ARAL pánové skrachoval všude se zavírá a kupje ho pod sebe OMV resp. dává své jméno a ESSO prý má také potíže. Myslím že nejlepší je shell
Zdeněk Lbc píše:Tankuju výhradně u ARALu, zatím bez nejmenšího problému. Ale asi ze zvyku. Taky jsem 3,5 roku dělal na pumpě. Otvírali jsme v Liberci první zahraniční značku TOTAL. Faktem je, že většina čerpaček tehdy brala palivo z ČEPRA. U velkých a známých firem si myslím by problém s kvalitou být neměl, nemohou hazardovat se svým jménem. Proto doporučuju tankovat u nich. Jinak elektronika moderních motorů je schopna se nastavit dle kvality a oktanového čísla paliva sama. Takže nehrozí klepání motoru ani další negativní jevy. Až samozřejmě na výkon motoru. Mějte se!
Tak ARAL pánové skrachoval všude se zavírá a kupje ho pod sebe OMV resp. dává své jméno a ESSO prý má také potíže. Myslím že nejlepší je shell
ARAL neskrachoval, ale jaksi se nenaplnili predstavy vedeni byt leadrem na ceskym trhu, tak odsud mizi a prenechal vsechny cerpacky OMV.
Tak jsem prece jen zustal u benzinu
Jsou to ale pekny mrchy, ted jsem bral v Praze na Pankraci pod kongresacem N95 za 31,90,-. To uz mi teda prijde dost.
Je to OMV.
A co ostatni, taky to takhle zdrazili?
Vojta píše:včera sem bral na shell za 30,70 a spotřeba 5,1 takže to ještě jde
Ta spotreba je supr, ale cena za naftu hnus.
Minulej tyden jsem se bavil s Amikama a ptal se na cenu benzinu u nich.
Prej kolem 3 USD za galon (1 galon cca 4,5l), tak si to spocitajte. A platy budou mit taky nekde jinde. Ale s tim holt nic nenadelame