jj snad se nam to brzo povedeMiro.design píše:
presne taknekdo to delat musi ne
![]()
![]()

Dík...jojo s motorem jsem spokojenPrinc William píše:sem koukal ze jsem te ho jeste nepochvalil. fakt peknej kousek s paradnim motorem![]()
no nevim co se ti nezda na ecotek ja jezdim za 7-8l/100km. za kolik tyCidla píše:Dík...jojo s motorem jsem spokojenPrinc William píše:sem koukal ze jsem te ho jeste nepochvalil. fakt peknej kousek s paradnim motorem![]()
...jen si myslím, že název ecotek tomu motoru moc nesluší
...pochvala od člověka co má auto pěkně udělaný potěší
...no mám v plánu více úprav..ale vše jo o Kč
...no uvidíme uvidíme...
No mé minimum je zatím 7,6l a to řadím skoro stále ve 2 tis....pokud jedu normal je tam 8,5 a když sem jezdil svižněji bylo tam 9,3l...ale třeba se s tím naučím jěště někdy jezdit za míňPrinc William píše:rikam tak tech 7-8l/100. zalezi jakym stylem momentalne jeduZigi píše:Presne,mam taky X18XE1 a jezdim max do 7,5l a to obcas litam pres 150km/h
Jasan tak jsem to myslelZigi píše:No motor jako takovy asi ne,ale mozna neco okoloCidla píše:A nebo je chybaněkde v motorové části...i to je možné ale to nejsem zas tak technický typ, ale mám na to lidi...zeptám uvidím...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |