dost se mi libej

diky diky diky
  diky diky diky 
   diky diky diky
  diky diky diky akorát ty mě už nepoznáš..astru sem prodal před půl rokem a jezdím teď e30
 akorát ty mě už nepoznáš..astru sem prodal před půl rokem a jezdím teď e30  jinak máš to pěkný
 jinak máš to pěkný 
 reakce dost zabrzdena vim, ale kde me potkavas ja ze bych zamaval aspon nebo tak
 reakce dost zabrzdena vim, ale kde me potkavas ja ze bych zamaval aspon nebo tak   aspon treba barvu toho báva, nebo nakej poznavaci znak, a kde me vidas?
  aspon treba barvu toho báva, nebo nakej poznavaci znak, a kde me vidas? 
 a souhlasím s Fryďou
 a souhlasím s Fryďou  v kufru máš hezky uklizeno
 v kufru máš hezky uklizeno  
 ) jsem tuhle HOT-WHEELS káru viděl na Českobrodský v Praze. Pěkně
 ) jsem tuhle HOT-WHEELS káru viděl na Českobrodský v Praze. Pěkně  
 dik za pochvalu Honz@
  dik za pochvalu Honz@  si mel bliknout bo tak
 si mel bliknout bo tak 

Stará E30 černá na černejch kolech a tedka pres zimu spis 5 v kombiku taky cerna..
 Stará E30 černá na černejch kolech a tedka pres zimu spis 5 v kombiku taky cerna.. tak blikni treba nebo znameni, budu sledovat cerny petky v kombajnu i stary trojky s cernejma kolama
  tak blikni treba nebo znameni, budu sledovat cerny petky v kombajnu i stary trojky s cernejma kolama  
 rozhodl jsem se trošku oživit profil mojí kárky a proto přikládám nějaké aktuálnější fotky rovnou už na zimákách + poslední úpravičku budiků
 rozhodl jsem se trošku oživit profil mojí kárky a proto přikládám nějaké aktuálnější fotky rovnou už na zimákách + poslední úpravičku budiků   

,
, 

,
, 
 ,
,  ,
,  ,
,  ,
,  ,
, 
 ,
,  ,
,  ,
, 

a o interiéru ani nemluvim fakt bomba
 a o interiéru ani nemluvim fakt bomba  
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |