myslim ze jsem nenapsal jednu podstatnou vec....jelikoz je to nemecka firma tak jsou to samo ceny v EURECHBoči píše:Je to nekde na webu ?

jinak www.dbilas.com ale ja koukam ted do casaku tak se akt. cena muze lisit

myslim ze jsem nenapsal jednu podstatnou vec....jelikoz je to nemecka firma tak jsou to samo ceny v EURECHBoči píše:Je to nekde na webu ?
no ale ten pocit, když se ti to rozsype kvůli 236 koníkům to je k nezaplaceníLeo píše:a pak jen čekat kdy se motor rozsype
novej motor z vrakace je levnejsi nez uprava tak bych to zase az tak neresil....jeste 1.6 16V je vsude mraky....kazda druha astra ma tenhle motorLeo píše:a pak jen čekat kdy se motor rozsype
nou nou, m3 3.0 ma 280ps, m3 3.2 (vanos) 320psAstraDTI píše:M3 e36 280koni a M5 e34 315 koniku. Rekl bych ze to bude podobny, M5 na tom bude asi lepe s prubehem vykonu, M3 je v nizsich otackach relativne bezzuba.
Ja preferuju zaber z nizsich otacek - tedy vetsi motor, nebo turbo. Mkovy BMW me moc nelakaj.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |