Tak to jsem rád, že jsem neměl hloupý nápad toto založit . Ale koukám, že se to docela dobře ujalo
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Chtělo by to zavést nějaký systém, který den máme na co kliknout ( obyvatelé, průmysl atd. ), aby jsme všichni každý den neklikaly na stejný odkaz
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
to se sem napise ja bych nejdriv klikal na obyvatele to je nejdulezitejsi, potom az teprv na dalsi podle toho jak se to bude menit, takze nejdriv klikat sem
Ale zatím budeme poslouchat starostu, takže klikat stále na obyvatele jak psal
Já klikám pouze na produkci a transport... Obyvatele nechávám ostatním.
Ale párkrát do týdne se připojím z třech PC, takže klikám pak na vše
hrubost píše:Přidáno do oblíbených, abych nezapoměl klikat Máme co dohánět By mě zajímalo kdo tutu hru vymyslel
hmm, já to nebyl, ale mám u svého nicku dva celkem dobré odkazy na astra-g a taky na své WWW stránky, tak bych byl rád, kdyby každý kdo chodí na astra-g chodil i na mé stránky!
hrubost píše:A ten jeden bod za den se vztahuje jenom na linky v našem městě, nebo je to na jakýkoliv link v MyMiniCity?
do každého městečka(ktreréhokoliv a neomezeně ) můžeš z jednoho PC jenom jedenkrát za den, to znamená, že můžeš jít do jakéhokoliv města, ale jenom jedenkrát na to jedno a samé město ti to připíše bod
Naposledy upravil(a) Oliver dne 11 úno 2008, 22:12, celkem upraveno 1 x.
Samozřejmě že klikám, mám to v oblíbených hned pod linkem na toto fórum