To bol den -ráno prídem k autu a jedna pípa na felicke mi pred očami berie bok mojej astri náraznikom ( dostal som infarkta v28 rokoch ) až tak že mi odpadla oterova lišta a po vitiahnuťí tej slepice z auta -citácia jéj ja som nechcela ,a že prečo jej nadávam že ved sa nič take nestalo.
Takže moja astra už nieje slečna ale teta astra nemôžem kôli tomu zaspať
Naposledy upravil(a) Marcel dne 18 kvě 2006, 19:05, celkem upraveno 1 x.
Marcel píše:P.S.-len lutujem že to bola žena v tej felicke
To buď rád, že v tom autě byla ženská, aspoň si se udržel, bejt tam chlap tak ho spráskáš a teď misto sem, píšeš protokol na policii
Ale věřim, že to nas..e, stalo se mi něco podobnýho
Tak to Ti fakt nezávidím. Mě když na silvestra nabrala zezadu holka s Corsou, tak jsem taky málem brečel. Prostě si prohlížela panoramata a nějak si nevšimla, že jsem před ní a musel jsem zastavit. A bum. Astřičku mi pak museli natahovat na rámu, komplet vzadu stříkat a nárazník má na sobě teď asi deset kilo kitu. A navíc byla pojištěná u Český podnikatelský a to jsem taky jen zaplakal. Dostal jsem "celých" devět tisíc. Za tři měsíce...
NO KONEC
Astru mi po týždni odovzdali vo Frive a tá krása ...zasa je krásnulinka nepomačkaná a pod tapacírom dverí ako nová až som neveril že su to tie iste dvere ...a terz zháňam garáž na blízku felda tej milej paní dostala facelift