tak tě zdravím,jaký rok ji máš ty?mně to sice náš lakýra již ošetřil,ale říkal že ty puchýřky,pupínky,byla již odfouklá barva a že je to tam načatý,snažil se to udělat co nejlépe,ale tvrdí že se to klidně do roka ukáže znova,přirovnal to k rakovině.no a aby to nebylo málo,raději se dobře podívejte nad nádrž kde jsou benzínové hadičky trubičky,vede tam brzdová trubka k pravému kolu,přesně nad tou nádrží uprostřed,mám tu brzdovou trubku prorezlou,teče,trubka je v tom choulostivém místě doslova sežraná,od kol vypadá celkem dobře ale nad nádrží katastrofa,nejdříve jsem si myslel že teče benzín z hlavní hadice u pásky,ale ono to kapalo nad ní,brzdová trubka je totál,síla,hlavně mehanikovi se do toho nechce,snad se bude muset povolit nádrž aby tam mohl,sám nevím,moc špatný přístup,tak si to raději zkoukněte a něčím zavčasu ošetřete,je to k nasrá.....manli2 píše:tak sem tu svini objevil taky... malej pupínek na levim zadnim lemu...![]()
Koroze
- Reklama
zdravím,chápu tě ale vidíš já jí mám z 99 roku,a problém z korozí se pěkně ukázal,hlavně se opravdu koukni na tu trubku od zadního pravého kola,přestože bude od kola vypadat dobře tak za nádrží může být situace jiná,jsem tak trochu v šoku,kolega má na favoušovi ještě trubky originál,a nechápe že mně již prorezla,jsou to perličky,holt to bude chtít velikou péči,nic neodfláknout,tak zatím zdary.manli2 píše:mám 98 rok první registrace v červnu 98...... no hold se o ní začnu starat jako sem se staral o efkovou....
![]()
neboj neshnije ti to, na dutiny a podvozek se vyprdni, já mam 9/98, najeto 158tis a neni na tom ani fň!Marky píše:Panove, docela me sokujete ja sel do Gecka i kvuli celopozinkovane karoserii. Stejnej problem co pise pepca jsem mel na predchozim eFku a uz jsem si myslel, ze teto udrzby budu usetren.
Uz jste si nekdo nechal delat na aute dutiny a nastrik podvozku? Po kolika letech je to odhadem potreba?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
tak jak já to viděl nyní tak až nějaký sebevrah,vymění tu trubku,tak nechám ten spodek pořádně nastříkat,každý záludný kout,záhyb,skulinku,nebudu to ponechávat osudu,to né.Marky píše:Panove, docela me sokujete ja sel do Gecka i kvuli celopozinkovane karoserii. Stejnej problem co pise pepca jsem mel na predchozim eFku a uz jsem si myslel, ze teto udrzby budu usetren.
Uz jste si nekdo nechal delat na aute dutiny a nastrik podvozku? Po kolika letech je to odhadem potreba?
no tam se šroubovákem dost dobře nedostaneš,musíš zalovit rukou mezi benzínové hadičky nad tou silnou hlavní,u prostřed,odtáhnout stranou a zírat,nevím co tam na tebe bafne,hlavně se nelekej jako já,mně tam pěkně kape kapalina a drolí se rez z trubky.manli2 píše:jj dík za námět... zítra tu trubku testnu šroubovákem......
No teď bych Ti docela odporoval. S tím, že mu to neshnije souhlasím, mám 00 a taky pohoda, teda krom barvy, kterou mi rozbili kamínky, ale to s tím nemá nic společného, ale na spodku a dutinách už jsem ji měl víckrát. De facto to nechávám dělat před každou zimou. Takže v mém případě už jsem je nechal dvakrát dělat já a jednou původní majjitel, dokonce přímo v oplu. Nedělám to proto, že by někde byl rez, ale dovedu si představit jak ty šutry lítaj pod autem a ničej nástřik, když to vidím na lemech a kapotě. Takže pro klid duše investuju před zimou dvojku a jsem spokojenej.Vojta píše:
neboj neshnije ti to, na dutiny a podvozek se vyprdni, já mam 9/98, najeto 158tis a neni na tom ani fň!

Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
to je teda super,máš opravdu povedený kousek,jsou to rozdíly,já mám pouhých 50 tisíc a reznu,kurna jak to je možný,doboha,záhada.Vojta píše:neboj neshnije ti to, na dutiny a podvozek se vyprdni, já mam 9/98, najeto 158tis a neni na tom ani fň!Marky píše:Panove, docela me sokujete ja sel do Gecka i kvuli celopozinkovane karoserii. Stejnej problem co pise pepca jsem mel na predchozim eFku a uz jsem si myslel, ze teto udrzby budu usetren.
Různá dodávka, různě kvalitních plechů. Za hluboké totality zcela běžná věc, ale bohužel jak se ukazuje v každé době a v každé zemi se najdou lidé, kteří prostě nemají špatné svědomí, když odfláknou svou práci. (teď zrovna mám na mysli výrobce pozink. plechu, leč platí to asi všeobecně)
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
tomu rozumím,ale vysvětluj někomu jak je možné že ti zrovínka tvé auto rezne a sousedovo stejný rok stejný model né,si myslí že si děláš prdel,no jo stává se,holt osud,ale pravdu máš i totalitní vozy hnily,tomu hodně tamtomu vůbec,někdo již musel měnit blatníky,druhý nikoliv,tak jest.M&R píše:Různá dodávka, různě kvalitních plechů. Za hluboké totality zcela běžná věc, ale bohužel jak se ukazuje v každé době a v každé zemi se najdou lidé, kteří prostě nemají špatné svědomí, když odfláknou svou práci. (teď zrovna mám na mysli výrobce pozink. plechu, leč platí to asi všeobecně)
takže nejak budu muset sundat ten plastovej kryt podběhů .... hmmpepca píše:no tam se šroubovákem dost dobře nedostaneš,musíš zalovit rukou mezi benzínové hadičky nad tou silnou hlavní,u prostřed,odtáhnout stranou a zírat,nevím co tam na tebe bafne,hlavně se nelekej jako já,mně tam pěkně kape kapalina a drolí se rez z trubky.manli2 píše:jj dík za námět... zítra tu trubku testnu šroubovákem......

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
ted nevím co máš na mysli,co budeš kontrolovat,ale kúli nástřiku spodku já sundám ty plasty všude,i ty plastový prahy,ale hlavně se pořádně proleje ten zadek tam se to točí a víří kolem nápravy fest,hlavně u tý nádrže co vede brzdové potrubí.manli2 píše:takže nejak budu muset sundat ten plastovej kryt podběhů .... hmmpepca píše:no tam se šroubovákem dost dobře nedostaneš,musíš zalovit rukou mezi benzínové hadičky nad tou silnou hlavní,u prostřed,odtáhnout stranou a zírat,nevím co tam na tebe bafne,hlavně se nelekej jako já,mně tam pěkně kape kapalina a drolí se rez z trubky.manli2 píše:jj dík za námět... zítra tu trubku testnu šroubovákem......takže to vypadá že to zkouknu až budu měnit destičky....
- Princ William