Honza píše:Ivan píše:Díky za odpovědi, asi půjdu zase do diesla, doufám, že to nebude nějakej průšvih

))
Ivan
Čus,
já se ted taky rozhoduju mezi dieselem a benzínem. Ještě včera jsem to viděl na 1.6 16V ale když si spočítám že budu jezdit dlouhý štreky Brno Praha apod, tak koukám ted i po dieselu a to po 1.7 DTi 55kW nebo po 2.0DTi 74kW. Ten druhý diesel je super

, ale straší mě povinný ručení a taky cena vozu, tak jsem se chtěl zeptat na tu 1.7 DTi jestli ho máš, tak jak jsi s ním spokojený a jestli by jsi nešel po zkušenostech do jiného motoru
Díkes
Taky jsem zvažoval 1.7 nebo 2.0 a nakonec zvitezila verze 2.0 74kW a vcera jsem si ji prevezl domu (pekny mazlik

). Prvni pocity jsou velmi dobre. Pri svem stylu jizdy by mi asi stacila bohate 1.7, ale chtel jsem nejakou rezervicku. Povinne ruceni s max bonusem pres Triglav jsi schopen po internetu stahnout na 3909Kc, takze pojistka nebyla pro me urcujici. Jinak cena auta s 2.0 bude spis levnejsi, kvuli pojistce, kazdy si mysli, ze bude platit 6tisic a tak jde od toho pryc (jejich skoda).