no já su žabař, jedu to na pohoduPitman píše:700m prevyseni se teda slusny...zrejme slusnej oddil

no já su žabař, jedu to na pohoduPitman píše:700m prevyseni se teda slusny...zrejme slusnej oddil
jdi do toho! jezdí to i ženskéindet píše:...ale lákal mě známy co organizuje Kutnohorskou padesátku. ..
NO JASNĚ!!! V LÉTĚ SU TAM NA BAJKU DOCELA ČASTOvalmar píše:to james11:
Velka Javorina, nie je to nahodou vysielac nad Starou Turou? Ak ano, tak tam chodim v zime lyzovat a v lete som tam na biku taktiez uz bol
A co kdyby si ji tento rok ukecal na maraton??valmar píše:Tak to asi byvame relativne blizko. Inac na ten maraton som chcel ist, ale vosla mi do toho dovolenka s priatelkou v Tunisku, tak som jej dal prednost. Ale po skusenosti z nej, som mal ist radsej na ten maraton
Ja som zo Skalice. O maratone som sa dozvedel v jednom cyklo shope v Hodonine.james11 píše:A co kdyby si ji tento rok ukecal na maraton??valmar píše:Tak to asi byvame relativne blizko. Inac na ten maraton som chcel ist, ale vosla mi do toho dovolenka s priatelkou v Tunisku, tak som jej dal prednost. Ale po skusenosti z nej, som mal ist radsej na ten maratonmůžeš s ní být v týmu IMHO jsem z Velké nad Veličkou, ty odkud?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |