manli2 píše:jenže to by ti nesměli stát v cestě ti připosranci co maj na všechno dost času.... oni letní gumy fakt kloužou...
Profesionální řidič z povolání jezdí jen na letních ne?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Prdlajs sjetý letní, my když jezdily s Renaultem Expressem na sjetých gumách, tak se dalo valit co to jelo.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Lukas G. píše:Prdlajs sjetý letní, my když jezdily s Renaultem Expressem na sjetých gumách, tak se dalo valit co to jelo.
tak těch 30 a 40 bylo asi to "co to jelo"
To asi jooo, taky jsem pár potkal.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Tak se mi podařilo vložit PRVNÍ foto, akorát jsem to zapoměl zmenšit, sorry. Nicméně jsem chtěl ukázat, jak má vypadat správná zima!
Manli, už Tě snad nebudu muset otravovat s vkládáním svých výtvorů.
Až budou zase takový zimy, tak to bude někde v Egyptě a to my už tady nebudeme. Když dokázal napadnout i sníh v Izraeli???
To je klasický posyp, jen tak aby to nevypadalo jako čistý sníh.