akorat mi tam sedeli vic ty svetla co jsi mel pred tim.....uz je asi nemas vit??
  akorat mi tam sedeli vic ty svetla co jsi mel pred tim.....uz je asi nemas vit??  volant OPC super....a jen se zeptam kde jsi koupil tu packu steracu a co bylo vse potreba pro montaz?
 volant OPC super....a jen se zeptam kde jsi koupil tu packu steracu a co bylo vse potreba pro montaz?  
 akorat mi tam sedeli vic ty svetla co jsi mel pred tim.....uz je asi nemas vit??
  akorat mi tam sedeli vic ty svetla co jsi mel pred tim.....uz je asi nemas vit??  volant OPC super....a jen se zeptam kde jsi koupil tu packu steracu a co bylo vse potreba pro montaz?
 volant OPC super....a jen se zeptam kde jsi koupil tu packu steracu a co bylo vse potreba pro montaz?  

,pačku stěraču mi sehnal Radoš 92 a taky ji namontoval
 ,pačku stěraču mi sehnal Radoš 92 a taky ji namontoval   .(ja bych si na to netroufl,ja tak možna na koštěni a kuchani
.(ja bych si na to netroufl,ja tak možna na koštěni a kuchani   

).Jinak je to vyborna věc mit cyklovač,pořad se modlím aby pršelo
 ).Jinak je to vyborna věc mit cyklovač,pořad se modlím aby pršelo   
   .Světla už nemam koupil je uživatel MaR.Mě se spiš vic libi tady tyhle světla jsou to přece jenom original
 .Světla už nemam koupil je uživatel MaR.Mě se spiš vic libi tady tyhle světla jsou to přece jenom original   .
 . 

napsal sem to hned jak sem se připojil a viděl odkaz na tvoje auto
 napsal sem to hned jak sem se připojil a viděl odkaz na tvoje auto 

,taky sem spokojeny.Dal sem do nich žarovky h7 night breaker od osramu a dalkove HB3 cool blue intense 4200K a nadmiru spokojenost.Hlavně ty H7 svítí nadherně
 ,taky sem spokojeny.Dal sem do nich žarovky h7 night breaker od osramu a dalkove HB3 cool blue intense 4200K a nadmiru spokojenost.Hlavně ty H7 svítí nadherně  
 Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... ,a opožděně gratuluji k mimču Kubo ať sou i s maminkou zdraví
 ,a opožděně gratuluji k mimču Kubo ať sou i s maminkou zdraví   a děla jen samou radost
 a děla jen samou radost

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |